lokumlupuskevit Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #941 VenomSnake dedi: Shift+alt+q idi sanırsam. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Cerduga dedi: CTRL alt Q Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
VenomSnake dedi: Shift+alt+q idi sanırsam. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Cerduga dedi: CTRL alt Q Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.205 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2025 #942 Kennyr dedi: Hocam ace 60 Pro alacağım birazdan kampanya hala devam ediyor degilmi kaça düşüyor @egemebb @Deiinzz Genişletmek için tıkla... 1200 TL diye hatırlıyorum hocam devam ediyor evet.
Kennyr dedi: Hocam ace 60 Pro alacağım birazdan kampanya hala devam ediyor degilmi kaça düşüyor @egemebb @Deiinzz Genişletmek için tıkla... 1200 TL diye hatırlıyorum hocam devam ediyor evet.
C Cerduga Centipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #943 lokumlupuskevit dedi: Olmadı. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Diğer 1 den 9 a kadar olan 3.karakterler de o şekilde yapılıyor.
lokumlupuskevit dedi: Olmadı. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Diğer 1 den 9 a kadar olan 3.karakterler de o şekilde yapılıyor.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.205 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2025 #944 Cerduga dedi: Diğer 1'den 9'a kadar olan 3.karakterler de o şekilde yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende geldiğinde yapamamıştım. @Yuiis hocam sağ olsun söylemişti.
Cerduga dedi: Diğer 1'den 9'a kadar olan 3.karakterler de o şekilde yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende geldiğinde yapamamıştım. @Yuiis hocam sağ olsun söylemişti.
faster3560 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 288 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri asus amd raedon rx 6650 xt, amd ryzen 5500, asus prime az3020m-k anakart, 2x8 gb ram, 480 gb ssd, 1000gb hdd Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #945 egemebb dedi: Hocam elimizde olsa yapardık. Hatta firmadan 3 gündür mesaj bekliyoruz bize göndersin ürünü tanıtalım diye. Göndermiyorlar içimizden biri alana kadar bekleyeceğiz galiba. Genişletmek için tıkla... Ege hocam matcha latte switch alınır mı? Bir fark var mı diğeriyle ona göre alacağım da donanımsal fark varsa.
egemebb dedi: Hocam elimizde olsa yapardık. Hatta firmadan 3 gündür mesaj bekliyoruz bize göndersin ürünü tanıtalım diye. Göndermiyorlar içimizden biri alana kadar bekleyeceğiz galiba. Genişletmek için tıkla... Ege hocam matcha latte switch alınır mı? Bir fark var mı diğeriyle ona göre alacağım da donanımsal fark varsa.
lokumlupuskevit Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #946 Bunları bakabileceğimiz bir yer yok mu? Çünkü diğer klavyemden bayağı farklı.
C Cerduga Centipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #947 egemebb dedi: Vallahi bende geldiğinde yapamamıştım. @Yuiis hocam sağ olsun söylemişti. Genişletmek için tıkla... Valla her tuşa bastım deneye deneye şansa buldum ben de
egemebb dedi: Vallahi bende geldiğinde yapamamıştım. @Yuiis hocam sağ olsun söylemişti. Genişletmek için tıkla... Valla her tuşa bastım deneye deneye şansa buldum ben de
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.205 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2025 #948 faster3560 dedi: Ege hocam matcha latte switch alınır mı? Bir fark var mı diğeriyle ona göre alacağım da donanımsal fark varsa. Genişletmek için tıkla... Alınır hocam donanımsal bir farkları yok. Sadece tek farkı switch.
faster3560 dedi: Ege hocam matcha latte switch alınır mı? Bir fark var mı diğeriyle ona göre alacağım da donanımsal fark varsa. Genişletmek için tıkla... Alınır hocam donanımsal bir farkları yok. Sadece tek farkı switch.
faster3560 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 288 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri asus amd raedon rx 6650 xt, amd ryzen 5500, asus prime az3020m-k anakart, 2x8 gb ram, 480 gb ssd, 1000gb hdd Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #949 egemebb dedi: Alınır hocam donanımsal bir farkları yok. Sadece tek farkı switch. Genişletmek için tıkla... Switch çok fark eder mi sizce.
egemebb dedi: Alınır hocam donanımsal bir farkları yok. Sadece tek farkı switch. Genişletmek için tıkla... Switch çok fark eder mi sizce.
lokumlupuskevit Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #950 Cerduga dedi: Vallahi her tuşa bastım deneye deneye şansa buldum ben de Genişletmek için tıkla... Hocam hashtag nasıl yapılıyor?
Cerduga dedi: Vallahi her tuşa bastım deneye deneye şansa buldum ben de Genişletmek için tıkla... Hocam hashtag nasıl yapılıyor?