Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlışlıkla bu modda tek rengi seçtim geri RGB'ye dönemiyorum nasıl yapacağım bilen var mı?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 46
Yanlışlıkla bu modda tek rengi seçtim geri RGB'ye dönemiyorum nasıl yapacağım bilen var mı?

Vallahi bende aynı modda o sorunu yaşadım. Diğer modlarda da yok değil mi o sorun? Sorunu çözmek için ayarlar kısmına gel restore diye bir şey olacak ona tıkla confirmle. Ancak klavye üzerinde bir makron falan var ise yenisini yapman gerek.

• Muhteşem
İfadeler: HCI
Vallahi bende aynı modda o sorunu yaşadım. Diğer modlarda da yok değil mi o sorun? Sorunu çözmek için ayarlar kısmına gel restore diye bir şey olacak ona tıkla confirmle. Ancak klavye üzerinde bir makron falan var ise yenisini yapman gerek.

Çok sağ olun hocam 1 saattir deniyordum. Bende diğer modlardada aynısı oluyor. O yüzden fazla kurcalamayacağım daha.

Çok sağ olun hocam 1 saattir deniyordum. Bende diğer modlardada aynısı oluyor. O yüzden fazla kurcalamayacağım daha.
ESC ile klavyeye reset atılıyor sanırım. Tam emin değilim.

Bugün geldi kullanmaya başladım. Hissiyatı gerçekten çok güzel. Önceden razer ornata v2 kullanıyordum. Tuşlar bana çok hafif geldi. Yani elim üzerindeyken yanlışlıkla tıklıyorum. Kötü bir şey değil bu şekilde alışkın değilim sadece. Bir de sağdaki alt tuşu olmaması biraz problem oldu bana. Sayılarda alt ile yapılanları ctrl + alt ve sonrasında basmak gerekiyor. @ işareti içinde geçerli. + ise shift ve 4 ile oluyor. Benim gibi ilk defa %75 kullananların belki işine yarar bu bilgiler.

Son düzenleme:
Evet 300 TL kampanyasına gaming.gen.tr'nin dahil olduğunun kanıtı:Eki Görüntüle 2462381

Ben İyzico ile 2. alışverişimde kampanyalara katılıp desteğe kampanyaların hesabımda aktif olup olmadığını sordum, destek bana ikisine de uygun olmadığımı söyledi fakat garip bir şekilde 300 TL cashback aldım. O yüzden desteğe pek güvenim kalmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı