Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AAA farklı switch de mi varmış görmedim bile? Hangisi daha tatmin eder hocam özellikleri neler switchlerin?

Ses olarak (bence) latte daha hoş. İkisi de alınır.

iyzicoyu zaten herkes biliyor, parolapara böyle yapılıyor.

Parolapara olayı basit, parolaparayı indir kimlik onayla sonra sanal kart oluştur. Ve parolapara bakiyene 2499 TL at. Bu sefer paraloparadaki sanal kartın ile satın alacaksın. 2499 attıktan sonra sanal kartı girip satın al ve 400 TL. Basit olay.

Ses olarak (bence) latte daha hoş. İkisi de alınır.

iyzicoyu zaten herkes biliyor, parolapara böyle yapılıyor.

Parolapara olayı basit, parolaparayı indir kimlik onayla sonra sanal kart oluştur. Ve parolapara bakiyene 2499 TL at. Bu sefer paraloparadaki sanal kartın ile satın alacaksın. 2499 attıktan sonra sanal kartı girip satın al ve 400 TL. Basit olay.
Hocam bu klavyenin ses seviyesi sizce rahatsız eder mi yurtta kalıyorum? Beyaz gradiant keycapsleri de çok sevmedim kaliteli olsa da. Tamamen klavyenin kalitesi için aldım ileride değiştiririm diye ne diyorsunuz.

Hocam bu klavyenin ses seviyesi sizce rahatsız eder mi yurtta kalıyorum? Beyaz gradiant keycapsleri de çok sevmedim kaliteli olsa da. Tamamen klavyenin kalitesi için aldım ileride değiştiririm diye ne diyorsunuz.

Tofu sessiz tok ve kaliteli bir switch hocam. Sorun olmaz merak etme.

210TL gelmedi. Henüz ürünü teslim almadım sebebi ne olabilir? Ne yapmalıyım hocam?

Kargoya dün verildiler hocam bayram tatiliydi.
Huano latte switch vs Tofu switch (1. olan latte 2. olan tofu)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Marka olarak switchde ktt daha iyi. Ses olarak bence tofu daha iyi. Ama tabii stok yok ise Huano da alınır ikisi güzel. Karar sizin ikisi de iyi.

Bu fiyata alınacak en iyi klavye.

Son düzenleme:
Yaşamadan böyle bir şey olacağını da bilemezdik :D Bilseydim yedek numaramı girerdim. Bir de son ürünü aldım :D Stok olsaydı iade edip hanıma hesap açar alırdım o 300 lirayı da neyse :D
Bu şekilde dönüş yaptılar sorunumla alakalı. Bilginiz olsun sizin de

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250403_083315_iyzico.png
    Screenshot_20250403_083315_iyzico.png
    95,9 KB · Görüntüleme: 38
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı