Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir tek benimki gelmedi galiba. Uzakta yaşadığım için herhalde.

"Kanka şaka yaptık sende hemen alınıyon"
Yaptıkları şaka:

(Biz hiçbir zaman kötü ürün önermeyiz :).)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-03-21-34-19-540_com.discord-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-03-21-34-19-540_com.discord-edit.jpg
    134,6 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2025-04-03-21-35-02-221_com.discord-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-03-21-35-02-221_com.discord-edit.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2025-04-03-21-36-26-548_com.discord-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-03-21-36-26-548_com.discord-edit.jpg
    148,5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Bir tek benimki gelmedi galiba. Uzakta yaşadığım için herhalde.

"Kanka şaka yaptık sende hemen alınıyon"
Yaptıkları şaka:

(Biz hiçbir zaman kötü ürün önermeyiz :).)

Merhaba hocam 81 sekme olmuş okuyamadım hangısını almamı onerıyorusunuz bir de hala alınıyor mu stok yok gozukuyor FPS oyunları oynuyorum performans nasıl olur hangısını onerıyorsunuz.

Merhaba hocam 81 sekme olmuş okuyamadım hangısını almamı onerıyorusunuz bir de hala alınıyor mu stok yok gozukuyor FPS oyunları oynuyorum performans nasıl olur hangısını onerıyorsunuz.

Hocam tofu switch olanın stok bitti ama yakında gelebilir. Yine de beklemek istemiyorsanız latte olanı da alabilirsiniz, o da gayet iyi.

Hangisini derken pek anlayamadım ama ürünün başka bir swicht ile stoğu var şu an üstte bir arkadaş sesini atmıştı çok bir farkı yok MCHOSE G75 PRO %75 Matcha Latte Switch V2 RGB Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-14)

(Bana dememişsiniz ama olsun🥹)

Beklemek istemeyen latte switch alsın arkadaşlar, o da üzmez. Gayet güzel sesi var, ekleyim videosunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses testi için teşekkürler bende merak etmiştim çok da bir farkı yokmuş.

Hangisini derken pek anlayamadım ama ürünün başka bir swicht ile stoğu var şu an üstte bir arkadaş sesini atmıştı çok bir farkı yok MCHOSE G75 PRO %75 Matcha Latte Switch V2 RGB Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-14)

(Bana dememişsiniz ama olsun🥹)

Ses testi için teşekkürler bende merak etmiştim çok da bir farkı yokmuş.

Bir an heyecanlandım kusura bakmayın dırek ılk gordugum kısıyı etıketledım hangısını almalıyım derken manyetık olanmı bu mu anlamında demıstım manyetık olan 8000 Hz aslında daha mantıklı degılmı FPS oyunlarında bir de stok beklemelı mıyım sızce.

Bir an heyecanlandım kusura bakmayın dırek ılk gordugum kısıyı etıketledım hangısını almalıyım derken manyetık olanmı bu mu anlamında demıstım manyetık olan 8000 Hz aslında daha mantıklı degılmı FPS oyunlarında bir de stok beklemelı mıyım sızce.

Klavyelerde 1K Hz ile 8K Hz arasında neredeyse fark 0.

Oyun için alacaksanız ace60 Pro almalısınız, genel kullanıcıya hitap eden versiyon G75 denebilir. Ağırlıkla oyun oynuyorsanız kesinlikle ace60 Pro alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı