Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TKL ile çok bi farkı yok hocam 3-4 tuş eksik onlar da çoğumuz için gereksiz tuşlar. Dezavantaj değil kimi normal sever kimi sideprint ama şunu bil şu an sideprint keycapler çok daha pahalı ve popüler ayrıca bence klavye çok daha sade temiz ve smooth gözüküyor böyle.
Klavye teknolojisine uzak kaldım. Kelimeler bana yabancı geliyor :) Elimde Hyperx origins core var. 1 2 tuşu zor basıyor. Nasıl temizleyecem bilmiyorum. Sonra Aula F75 almıştım. Şu an onu kullanıyorum. Alışması biraz zaman aldı. Originsin TKL yapısı hoşuma gidiyordu. Elim tuşlarına alıştı. Aula'da fena değil alıştım gibi.

Bunu da alırsam yedek yaparım. Teşekkürler.

Tofu kullanıyorum bence tofu daha iyi lattenin videolarını izlemiştim tofu bir tık daha tok sesi var ama latte de alınır.

İkisi de Aula F75'ten daha tok eğer istediğin şey tokluksa.
Fark sadece ses ise sorun yok muhtemelen hissetmeyeceğim kadar az fark vardır :)

Klavye teknolojisine uzak kaldım. Kelimeler bana yabancı geliyor :) elimde HyperX Origins Core var. 1 2 tuşu zor basıyor. Nasıl temizleyeceğim bilmiyorum. Sonra Aula F75 almıştım. Şu an onu kullanıyorum. Alışması biraz zaman aldı. Origins'in TKL yapısı hoşuma gidiyordu. Elim tuşlarına alıştı. Aula'da fena değil alıştım gibi.

Bunu da alırsam yedek yaparım. Teşekkürler.

Fark sadece ses ise sorun yok muhtemelen hissetmeyeceğim kadar az fark vardır :)

Hissiyat olarak bir fark olacağını sanmıyorum eğer ufacıkta olsa ses farkı sorun değilse latte versiyonunu alın geçin.

Hocam fiyat hakkında infonuz var mı acaba yeni stok gelince zam yapmazlar umarım.

Bence macha latte olanı al geç tofu 3K bile çıksa alınır o kadar iyi bir klavye aralarında çok büyük bir fark yok.

Bunu nasıl becerdim ben :( neyse telden devam edeyim :)

Screenshot_76.png

Son düzenleme:
Hissiyat olarak bir fark olacağını sanmıyorum eğer ufacıkta olsa ses farkı sorun değilse latte versiyonunu alın geçin.

Bence macha latte olanı al geç tofu 3K bile çıksa alınır o kadar iyi bir klavye aralarında çok büyük bir fark yok.
Pazartesini bekleyeceğim hocam bakalım şansımız varsa artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı