Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar konudan bağımsız olucak ama yanlışlıkla bir tuşa bastım galiba, Win ve Alt Tab çalışmıyor. FN ile olan kombinasyonlar FN tuşuna basmadan çalışıyor, nasıl düzeltebilirim?

Clicky'i ilk kez yıllar önce çalıştığım şirkette görmüştüm. Başta tabi o ses hoş geliyor ama uzun kullanımda rahatsız edebilir bilemiyorum. Evde ise Origins core kullandım o linearmiş. Aula da graywood ile linear görünüyor. Tactile kullanmadım anlaşılan onu bilmiyorum :)

Bu durumda yedek switch alırsam aslında tactile alıp onu deneyimlemek daha mantıklı görünüyor. Hem nadir oyun oynarım. Hem daha çok yazı yazdığım için sizin tecrübenize göre daha az hata yapmak adına mantıklı olabilir.
O halde denemek maksadıyla şu switchi öneririm. Çakma holy panda, fiyatına göre iyi kalitede. Kutsal Panda Dokunsal Klavye Anahtarı 3 Pin 55g 62g 67g POM Ekseni Mekanik Klavye Ãzel Anahtarlar ÃalıÅırken Takılabilir DIY GK61 TM680 Anne 2 - AliExpress 7

Bende 67g versiyonu var, G75'e takar ses kaydı alırım bugün.

Gümrük sınırını 1 dolara indirmeden switch alıp yedeklemek lazım gibi :) Teşekkürler.
Söylemişken hemen atayım dedim :D Vocaroo | Online voice recorder
Yine daha tok olan ses tofu switchler, holy pandalar daha tiz ama bunlar yağlanmış mıydı hatırlamıyorum.

1 set switch fazlasıyla yeterli olur yedek için, gerisi gereksiz/hobi oluyor işte...

Forumda ben şu linkin başladığını görmüştüm. Buradan V1 olanı indirdim. Sorunsuz çalışıyor ve İngilizce.

Arkadaşlar konudan bağımsız olucak ama yanlışlıkla bir tuşa bastım galiba, Win ve Alt Tab çalışmıyor. FN ile olan kombinasyonlar FN tuşuna basmadan çalışıyor, nasıl düzeltebilirim?
Üstteki alıntıdaki mchose hub yazılımını indirip recover yapabilir misiniz? Fn lock olayını araştırdım bir çok tuş denedim ancak bulamadım. Belki bu şekilde çözülür.

1744043477463.png

Mac moduna girmiş muhtemelen, şu an klavye yanımda olmadığı için bakamıyorum ama FN+A/S dene Windows'a geçer. Kullanım klavuzunda falan yazıyordur olmazsa yazılımından sıfırla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı