usudumdaye
Femtopat
Daha fazla
Ajazz'ı bilmiyorum ama G75 Pro hakkında bir iki şey yazabilirim. Tuş takımları hakkında söylediklerim black - green gradient modeli için geçerli sadece.
Fakat:
- Tuşlar çok sıkışık. Birkaç gündür kullanıyorum ama hala alışamadım, virgül ya da i tuşu yerine defalarca enter tuşuna basıp mesaj gönderdiğim oldu, oluyor. Klavyenin sağ kısmı inanılmaz derecede sıkışık ve yanlış basmalara çok müsait. Alışılabilecek bir şey mi emin değilim. Düz %75 klavyeler gibi sağdaki tuşlar arasında mesafe olsa tadından yenmezdi.
- Tuş takımları tuhaf. Harfler alt satırlarda belli olsa da üst satırlarda çok net değil, RGB açmanız lazım. Gece ise hiç görünmüyor, RGB açtığınızda da RGB ışıklar switchlerin üstünde olduğu için ışıklar üst satırlardan direkt gözünüze vuruyor, aydınlatmayı kıssanız da bir irite edici aydınlatma var klavyenin üstünde. RGB aydınlatma olarak iyi bir klavye değil.
- Şarj seviyesini yüzde olarak göremiyorsunuz.
- Klavyeyi beyaz ışığa ayarlasanız da switchlerin renginden ve ton farkından dolayı turkuazımsı bir renk görüyorsunuz.
- Tuş takımlarının harf kısımları düzgün kesilmemiş, ışık geçerken tam eşit geçmiyor bazı tuşlarda.
%75 olarak rakibi yok diyebilirim. Olumlu kısımları daha ağır bastı ve G75 Pro aldım.
- Yazma hissiyatı rakipsiz, çok kremsi ve tatlı bir hissiyat var klavyede.
- 8000 mAh batarya kapasitesi iyi
- Klavyenin kasa kalitesi ortalama, ağırlık olarak ağır ve iyi hissettiriyor.
- Ayaklarının yükseklik seviyesi de iyi.
Arkadaşlar az önce siyah olan modelini sipariş ettim, bu bütçede hatta 3500’e kadar en iyi klavye bu geldi gözüme, zam gelmiş klavyeye ancak cashbacklerle yine de 2 bin tl gibi bir fiyata almış oldum ileride de wraith’ten çift enjeksiyonlu keycaps sipariş etmeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim, sorunları için de gelince bakacağım.Siyah gri rengi suan bende var gayet iyi, alınır.
Eki Görüntüle 2575854
Tuslari sıkısık degil hatta ortalamaya gore genis. Cok daha sıkışık klavyeler var. Tuslari ise gayet net bana gore. Parlaklik seviyesini 2'de kullaniyorum gece bile hicbir sorun yasamadim. Yukarida attigim fotograf seviye 2'deki parlakligi. Sarj seviyesini direkt evet goremiyoruz ancak zaten sarj azalinca kirmizi isik yaniyor Esc tusunda, Fn+B yapinca kablosuz moddayken sarji gorunuyor. Driver olmasa bile sarj seviyesini anlamanin yollari var. Harfler ise duzgun denebilecek seviyede elimdeki klavyede. Sana gelen urundeki bir kusur olabilir.