MCHOSE G75 Pro vs MCHOSE Ace 68 e-Sport

Baddie

Hectopat
Daha fazla  
Benim şu anki klavyeye su döküldü ve calısmıyor. Temizlememe ragmen bu yuzden klavye arayisindayim. Manyetik istiyorum SOCD da olursa guzel olur CS oynuyorum genelde. Kablolu kablosuz fark etmez. Tok sesli ve hissiyatlı olursa guzel olur switchler. Ace 68 veya G75 Pro düşündüm ama baska oneriniz varsa alabilirim tabii ki.

Bütçe: 2500TL (3000'e kadar esnetebilirim).

Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

CS'de SOCD kullanırsan oturumdan atılırsın. Tümüyle ban atmıyor ama kick atar. Ace68 eSport kullanıyorum ben ve memnunum. Yazılımı hayli ayrıntılı ve stabil. Öte yandan G75 Pro ile deneyimim olmadı. Bildiğim kadarıyla şu anda stok yok onda ama varsa düşünülebilir. Form faktörü ve ufak tefek hissiyat farkları dışında çok aman aman fark olacağını zannetmiyorum.

Hissiyat istiyorsan manyetik bakmayacaksın. G75 Pro stokları yok, alternatif olarak bu var.

CS'de SOCD kullanırsan oturumdan atılırsın. Tümüyle ban atmıyor ama kick atar. Ace68 eSport kullanıyorum ben ve memnunum. Yazılımı hayli ayrıntılı ve stabil. Öte yandan G75 Pro ile deneyimim olmadı. Bildiğim kadarıyla şu anda stok yok onda ama varsa düşünülebilir. Form faktörü ve ufak tefek hissiyat farkları dışında çok aman aman fark olacağını zannetmiyorum.

Hissiyat farki cok fazla maalesef. Elimde hem G75 Pro hem NuPhy Air75 HE var. Arada 4.5k fiyat farki var ancak yinede G75 Pro daha iyi hissiyatta. Rapid trigger ve snap tap ise sanildigi gibi çok etkili ekstralar degil. Movementin kotuyse etkisini gorursun ancak.

Hissiyat istiyorsan manyetik bakmayacaksın. G75 Pro stokları yok, alternatif olarak bu var.

Hissiyat farki cok fazla maalesef. Elimde hem G75 Pro hem NuPhy Air75 he var. Arada 4.5k fiyat farki var ancak yine de G75 Pro daha iyi hissiyatta. Rapid trigger ve snap tap ise sanildigi gibi çok etkili ekstralar degil. Movementin kotuyse etkisini gorursun ancak.

Movementim iyi hocam, sizin oneriniz Epomaker mi? Ayrica ace 68 neden onermiyorsunuz digererine gore dusuk mu kalıyor. Ayrica pembe olmazsa iyi okur hocam ya beyaz oncelikli tercihimdir açıkçası. Ama cift renk te olur tabii mavi siyah vs.

Movementim iyi hocam, sizin oneriniz Epomaker mi? Ayrica ace 68 neden onermiyorsunuz digererine gore dusuk mu kalıyor.

Manyetik switchler hissiyattan yoksun, malzeme ve yalitim kaliteleri denk fiyattaki mekaniklerden cok geride. Movementinde iyiyse manyetik bakmana gerek yok. Ace 68 onerdigim bir klavye manyetik olarak hatta bu fiyat bandinin en iyisi o konuda, ama amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar degilse manyetik gereksiz.

Manyetik switchler hissiyattan yoksun, malzeme ve yalitim kaliteleri denk fiyattaki mekaniklerden cok geride. Movementinde iyiyse manyetik bakmana gerek yok. Ace 68 onerdigim bir klavye manyetik olarak hatta bu fiyat bandinin en iyisi o konuda, ama amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar degilse manyetik gereksiz.

Mekanik oneriniz var mı peki hocam baska pembe olmazsa iyi olur. Yine tok sesli, kaliteli, 2500 bandina alinabilecek ve hissiyatli olursa iyi olur.

Epomaker'in rengi uymuyuyorsa Aula alabilirsiniz o zaman.
Aula F75 Bizzat kendim kullanıyorum, yazılımı rezalet ve parasını kesinlikle haketmiyor. Sadece sesi, rengi, hissiyatı vs. güzel o konuda yalan yok fakat oyun oynamak için alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı