MCHOSE G75 Pro vs MCHOSE jet 75

Ben ışıkları kapalı kullanıyorum ama açtığımda ışıklarının parlaklığı cidden yüksekti kısmıştım. Tek problem bazı renk seçeneklerinde mesela turuncu sarı olarak gözüküyor.

Tamam teşekkür ederim.

Ace 68 Air ile jet 75 arasindaki fark boyut, ayni switcheri kullaniyorlar. Ace 68 esport ise switch olarak daha kotu bir model. Yani jet 75 = ace 68 Air > ace 68 esport = Ace 60 Pro diyebiliriz.

Ace 68'e sports alınır mı? Benim zaten şu an kullandığım klavye mekanik hissiyatlı yani aralarında çok fark var.

Espor hayaliniz yoksa mekanik G75Pro daha iyi. Veya ciddiye almıyorsanız herhangi bir oyunu.

Valorant Fortnite tarzı oyunları ciddi oynuyorum.
Ve hep rekabetçi oyunlar oynuyorum o açıdan ace 68 ve jet75 daha iyi değil mi?

Valorant Fortnite tarzı oyunları ciddi oynuyorum.
Ve hep rekabetçi oyunlar oynuyorum o açıdan ace 68 ve jet75 daha iyi değil mi?

Ne aradigina bagli. Manyetiklerin nerdeyse hicbir etkisi yok bunu bir manyetik kullanicisi olarak soyluyorum. Snaptap ve rapid trigger gibi ozellikler tamamen sosyal medyanin abartilari sayesinde bu kadar onemliymis gibi goruluyor. CS'de direkt kullanamiyorsun lobiye atiyor oyun. Valorantta ise oyun mekanigine uymuyor. Ortalama bir movementin varsa hic hissetmiyorsun. Hız olarakta hissedilen bir farkları yok. Mekanikler hala daha mantıklı. Manyetikler hissiyat olarak hala kötüler. Yalıtım ve malzeme kalitesi olarakta denk fiyat bandindaki mekanikler, manyetiklerden çok daha iyi. Ha diyorsanki ben merakimi gidermek istiyorum, hissiyat benim icin onemsiz o zaman manyetik alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı