İnceleme MCHOSE G75 Pro

Klavye 2.4 modundayken FN+B basarsanız şarj seviyesini gosterir.

Evet bir yukarıda fotoğraf attım hocam. Bakabilirsiniz. Ne demek oluyor şimdi şu anki durum?

100 gözüküyor. Yanıp sönüyorsa da 90 100 arası. Bataryalar değişik şeyler. Benim de başta hızlı giderken sonradan yavaş gidiyordu. Oturur zamanla tam.

Tamam en başta dediğim gibi hala %100 işte peki yazılımında şarj göstergesi var zaten, orada 90'a 80'e düştüğü zaman gözükmüyor mu? Diğer arkadaş 10'ar 10'ar düştüğünü söylemiş çünkü.

merhaba arkadaşlar bugün mchose g75 pro elime ulaştı ama şunu fark ettim klavyenin ışıkları açıkken kulağınızı klavyeye yakınlaştırır mısınız sizdede bi cızırtı gibi ses var mı yoksa benimki mi sorunlu ışıkları kapatınca böyle bir sorun yok

Bende böyle bir sorun yok.

Normalde bende de hissedilmiyor gibi ama kulağımı klavyeye dayamaya yakın yapınca duyuluyor.

Ben denedim bir ses var cızırtı gibi gelmedi bana. Takılacağın bir konu yok, içeride bir mekanizma çalışıyor sonuçta. Abartı veya değişik bir ses gelmediği sürece. Ben 6 aydır kullanıyorum senin mesajın ile deneyip fark ettim öyle diyeyim.

İfadeler: kxy
aynen cızırtı değilde böyle vızzzzz yapıyor bişey sizdede öyle mi ışıkları açık iken kapayıp denediniz mi gidip gitmediğini

Aynen cızırtı değil de böyle vızzzzz yapıyor bir şey sizde de öyle mi ışıkları açık iken kapayıp denediniz mi gidip gitmediğini.

Denedim. Vallahi vızz mıdır nasıldır ben anlamadım. Düz bir şeyin çalışma sesi. Vızz değil de ince bir dıııt sesi gibi. İncecik düz ilerleyen bir ses gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…