L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.135 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #11 roxy1881 dedi: Evet kullanabilirsiniz. Virgül'e basarak "i" yazılıyor bu arada. Virgül için ayrı tuşlar var. Küçük enter'ın üstünde bulunan tuş. Genişletmek için tıkla... MCHose jet75 aldım. Çok memnunum. Sana özellikle çok teşekkür ediyorum hocam.
roxy1881 dedi: Evet kullanabilirsiniz. Virgül'e basarak "i" yazılıyor bu arada. Virgül için ayrı tuşlar var. Küçük enter'ın üstünde bulunan tuş. Genişletmek için tıkla... MCHose jet75 aldım. Çok memnunum. Sana özellikle çok teşekkür ediyorum hocam.
R roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.298 Makaleler 2 Çözümler 142 Yer İstanbul 7 Eylül 2025 #12 Lemofas dedi: MCHOSE Jet75 aldım. Çok memnunum. Sana özellikle çok teşekkür ediyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Manyetik olarak kaliteli klavyelerden bir tanesidir. Güle güle kullanın.
Lemofas dedi: MCHOSE Jet75 aldım. Çok memnunum. Sana özellikle çok teşekkür ediyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Manyetik olarak kaliteli klavyelerden bir tanesidir. Güle güle kullanın.