MCHOSE Jet75 alınır mı?

WompWoomp

Femtopat
Normalde G75 Pro bakıyordum, bunu fark ettim. Arada 700 TL falan fark var, 700 TL’ye kablosuz gidiyor. Onun yerine manyetik switch, daha iyi bir görünüş, daha hızlı ve basma ayarlanabilir Hall switch geliyor. Benim alacağım Starburst switch çünkü sadece o var. Bu aradaki farka değer mi ve 3000 TL’ye alınır mı? (Not: Parayı ben ödemiyorum, sadece fiyatına hak edilen performansı veriyor mu?)

Normalde G75 Pro bakıyordum, bunu fark ettim. Arada 700 TL falan fark var, 700 TL’ye kablosuz gidiyor. Onun yerine manyetik switch, daha iyi bir görünüş, daha hızlı ve basma ayarlanabilir Hall switch geliyor. Benim alacağım Starburst switch çünkü sadece o var. Bu aradaki farka değer mi ve 3000 TL’ye alınır mı? (Not: Parayı ben ödemiyorum, sadece fiyatına hak edilen performansı veriyor mu?)
Alınır. White topographic khail god seitch modelini kullanıyorum. Çok iyi. Uygulaması da çok kaliteli ve rahat.

1754795207338.png

Bilmem gelir mi?

Bu fotoyu görünce siyahını mı alsam beyazını mı alsam arada kaldım. Arkadaşımda atacksharp var o da beyaz ve kılcal çizik desenli, İmkanım olsa siyahını alırdım dedi. Herhalde siyah alacağım

Sen niye baskalarinin zevklerine gore hareket ediyorsun?

Sen niye baskalarinin zevklerine gore hareket ediyorsun?
Başkasının zevki değil. Kendi tercihlerim. Setup simsiyah ama beyaz da gözüme mermer gibi parladığı için arada kalıyoru. zaten siyah alacaktım gitgel oldu ufak bi MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye

Alınır. White topographic khail god seitch modelini kullanıyorum. Çok iyi. Uygulaması da çok kaliteli ve rahat.
Khail switch ile starbusrt arasında fark varmı yoksa sadece ses mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı