MCHOSE jet75 alınır mı?

Bütçe
3000 tl ile 3500 TL arası

Yeserıroglu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, MCHOSE K75 alma arifesindeyim bu fiyat bandında başka önereceğiniz klavye var mıdır? Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı olayı mouse alırken yaşamıştım 2 ay bakmadığım mouse kalmadı hocam. Parası hazır ne alacağımı düşündüm durdum. En sonunda rawm leviathan V4 aldım. Klavyede de aynı şeyi yaşamamak için direkt alıp geçtim. Sizi çok iyi anlıyorum.

Bende farede hiç düşünmedim hocam leviathan V4 gördükten sonra hiç bakmadım bile.

Ben de rawm leviathan V4 tercih ettim yaklaşık 10 gündür kullanıyorum her yönüyle çok güzel bir mouse. Klavye olarak da az önce MCHOSE mix 87 apollo switch sipariş ettim. His bakımından nasıldır bilmiyorum ama sesi hoşuma gitti açıkçası.

Hocam bağlantı pronlemi yaşıyorum donglle ile mouse birbirini görmüyor sizde oldu mu böyle bir sorun.

Son düzenleme:
Öyle bir farka rastlamadım ürünün kendi sitesinde ve Reddit'te sorduğum insanlarda sadece switch farklılıkları var diye biliyorum kaynağınızı söyler misiniz?
kendi sitesi. apollo olan espor diye satılıyor. scan rate falan orda zaten.
cotton hiç uzun süre kullanmadım ama silicon ile karşılaştırılamaz ezilme nem tutma ses dengesizligi ve farklı tuşlarda farklı sesler gibi sıkıntılar çıkarıyorİMİŞ.

Kendi sitesi. Apollo olan espor diye satılıyor. Scan rate falan orada zaten.
Cotton hiç uzun süre kullanmadım ama silicon ile karşılaştırılamaz ezilme nem tutma ses dengesizligi ve farklı tuşlarda farklı sesler gibi sıkıntılar çıkarıyorimiş.

Hocam çok sağ ol vazgeçmiştim siparişten ama şimdi ne alacağım bilmiyorum apollo olan alınır mı? Yoksa bütçeyi biraz arttırıp iyi bir mekanik mi alsam kararsızım. Kafamı karıştıran tek nokta PC'nin başına sadece FPS oyunları oynamak için geçmem.

Hocam çok sağ ol vazgeçmiştim siparişten ama şimdi ne alacağım bilmiyorum apollo olan alınır mı? Yoksa bütçeyi biraz arttırıp iyi bir mekanik mi alsam kararsızım. Kafamı karıştıran tek nokta PC'nin başına sadece FPS oyunları oynamak için geçmem.
hocam net konuşacağım. apollo switch redditte çok ses çıkarıyor diye şikayetçiler. bende jet75 vardı 5 6 tane tuşta rgb led sorunu çıkardı iade ettim bekliyorum şu an. mix87 ye gelirsek türkiyede inceleyeni bulamadım ve pek alınan model değil. aşşırı hard fps oynamıyosanız manyetiğe gerek yok. valorant da oyun mekanigi manyetik klavyeye uymuyor cs2 de ise rapit triger zaten yasak. manyetiğin tek avantajı algılama yeri değiştirme olur. 1k hz ile 8k hz aşırı fark var gibi gelebilir ama insan elinin fark etmesi mümkün bile değil. bu fiyata (3000-4000) ortalama manyetik yerine kaliteli mekanik almak çok daha doğru bir tercih olur. 4 ay manyetik klavye kullandım.
(sonradan switch değişmek isterseniz manyetiği bulmak daha zor ve pahalı olur.)

Hocam net konuşacağım. Apollo switch Reddit'te çok ses çıkarıyor diye şikayetçiler. Bende jet75 vardı 5 6 tane tuşta RGB LED sorunu çıkardı iade ettim bekliyorum şu an. Mix87'ye gelirsek Türkiye'de inceleyeni bulamadım ve pek alınan model değil. Aşırı hard FPS oynamıyosanız manyetiğe gerek yok. Valorant da oyun mekanigi manyetik klavyeye uymuyor CS2 de ise rapit triger zaten yasak. Manyetiğin tek avantajı algılama yeri değiştirme olur. 1K Hz ile 8K Hz aşırı fark var gibi gelebilir ama insan elinin fark etmesi mümkün bile değil. Bu fiyata (3000-4000) ortalama manyetik yerine kaliteli mekanik almak çok daha doğru bir tercih olur. 4 ay manyetik klavye kullandım.
(Sonradan switch değişmek isterseniz manyetiği bulmak daha zor ve pahalı olur.)

Furycube F75 ultranın taksitle indirime girmesini bekleyeceğim o zaman o bütçede en mantıklı o gibi duruyor bakalım olmadı mecmonkeyden peşin alırım.

Furycube F75 ultranın taksitle indirime girmesini bekleyeceğim o zaman o bütçede en mantıklı o gibi duruyor bakalım olmadı mecmonkeyden peşin alırım.
bütçe o kadar çıkmaz ise mchose z75s veya g75pro almayı düşünüyorum bende. manyetiği illa gerek duyarsam wraith w60 2100 tl ye geliyordu onu ikinici olarak alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı