MCHOSE L7 Pro 8K vs ROG Keris II Ace

İki ürün arası fiyat farkı çok fazla. Değer mi bu farka? L7 Pro tercih edilir mi?
Alternatif gri/beyaz (tercihen gri) önerilere de açığım.
Keris 2 ace malzeme kalitesi ve coating olarak daha iyidir, sensör olarakta daha iyi çünkü Pixart sensörleri uzun süre dayanamıyor sarjda. L7 pro ise kablosuz 8000 hz destekliyor , Asus ise kablolu 8000 hz kablosuz 4000 (gereksiz bence). Tutuş seklin önemli , bence değmez fiyat farkina.

İki ürün arası fiyat farkı çok fazla. Değer mi bu farka? L7 Pro tercih edilir mi?

Ayrıca L7 proya ek olarak bunları önerebilirim. Hangisi tutuş şekline uyarsa alabilirsin.

İkisi çok farklı bütçelerin fareleri. Keris 2 Ace 6000TL. L7 ise 2400TL.

Keris 2 Ace kadar pahalı bir ürün almana gerek yok ergo istiyorsan. Pulsar Xlite V3 ES veya Düz Xlite V3 alabilirsin.

Bütçeni fazla zorlamak istemezsen L7 Pro tabii ki, ASUS daha üstün olsa da aralarında 4000 lira fark var, ASUS yerine Beast X modelleride tercih edilebilir.

V3 ES stokta kalmamış bu üçüne bakabilirsin ergo bişiler istiyorsan.

Eğer Simetrik bir ürün istiyorsan da bence Darmoshark mantıklı. Biraz bekleyip Wraith stoklara getirirse ATK A9 olabilir. Birebir GPX shape ve Omron optik switchler vs.

Fareye okadar harcarım diyorsan Sword X alabilirsin, Wl mouse Logitech ve Razer gibi cüzdan düşmanı fakat ürünleri daha premuim.

Ya hocalar tek tek etiketlemek istemedim, genel cevap vereyim. Hani aslında para da gökten yağmıyor yani. O kadar veresim yok (çok çok daha iyi illa al kaçmaz denmedikçe.)

Ama elimdeki fareyi 7 yıldır kullanıyorum.
Hani "bir kere alayım düzgün olsun" durumu yoksa, ikisi de uzun yıllar kullanmaya elverişli ise ben de 3 katını ödemek istemem açıkçası.

L7 Pro alabilirsiniz hocam o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…