İki ürün arası fiyat farkı çok fazla. Değer mi bu farka? L7 Pro tercih edilir mi?
Alternatif gri/beyaz (tercihen gri) önerilere de açığım.
Tutuş şekline uygunsa L7 Pro alınır hocam.İki ürün arası fiyat farkı çok fazla. Değer mi bu farka? L7 Pro tercih edilir mi?
Keris 2 ace malzeme kalitesi ve coating olarak daha iyidir, sensör olarakta daha iyi çünkü Pixart sensörleri uzun süre dayanamıyor sarjda. L7 pro ise kablosuz 8000 hz destekliyor , Asus ise kablolu 8000 hz kablosuz 4000 (gereksiz bence). Tutuş seklin önemli , bence değmez fiyat farkina.İki ürün arası fiyat farkı çok fazla. Değer mi bu farka? L7 Pro tercih edilir mi?
İki ürün arası fiyat farkı çok fazla. Değer mi bu farka? L7 Pro tercih edilir mi?
Fareye okadar harcarım diyorsan Sword X alabilirsin, Wl mouse Logitech ve Razer gibi cüzdan düşmanı fakat ürünleri daha premuim.İki ürün arası fiyat farkı çok fazla. Değer mi bu farka? L7 Pro tercih edilir mi?
Ya hocalar tek tek etiketlemek istemedim, genel cevap vereyim. Hani aslında para da gökten yağmıyor yani. O kadar veresim yok (çok çok daha iyi illa al kaçmaz denmedikçe.)
Ama elimdeki fareyi 7 yıldır kullanıyorum.
Hani "bir kere alayım düzgün olsun" durumu yoksa, ikisi de uzun yıllar kullanmaya elverişli ise ben de 3 katını ödemek istemem açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.