MCHOSE L7 Pro mouse sol tık sorunu

Raunes

Hectopat
2 ay önce aldığım MCHOSE L7 Pro marka farede yaklaşık 3-4 gündür sol tık sorunu yaşıyorum. Kimi zaman basıyor, kimi zaman basmıyor; sanki bir temassızlık varmış gibi. Farenin yanında gelen dongle ile birlikte 2.4G modunda kullanıyorum ve hem mouse hem de receiver sürücülerim güncel. Bir de ayarlarda şunu fark ettim: Aşağıdaki görselde görüldüğü gibi, ayarlardan e-Sports modunu açınca bu sorun ortadan kalkıyor. İlk başta Dongle'da temassızlık olabileceğini düşündüm ama bu ayar açık ya da kapalı fark etmeksizin, her iki durumda da aynı sorunu yaşamaz mıydım sizce? Ne yapmam gerekiyor?

resim_2025-07-27_155136164.png

L7 Pro optik switchlere sahip olduğu için mekanikler gibi basmama, çift tıklama sorunu yapmaz. Bana bahsettiğiniz sorun yazılımsal bir olay gibi geldi.
Peki ne yapmam gerekiyor? 3-4 gün bir güncelleme gelir de düzelir diye bekledim aslında ama herhangi bir değişiklik olmadı. En son 2 gün önce MCHOSE HUB uygulamasına güncelleme gelmiş. Onun dışında Receiver ve Mouse sürücülerine bir güncelleme gelmemiş.

Ekleme yapayım şimdi denedim; kablolu şekilde denediğimde sorun olmuyor.

Son düzenleme:
Peki ne yapmam gerekiyor? 3-4 gün bir güncelleme gelir de düzelir diye bekledim aslında ama herhangi bir değişiklik olmadı. En son 2 gün önce MCHOSE HUB uygulamasına güncelleme gelmiş. Onun dışında Receiver ve Mouse sürücülerine bir güncelleme gelmemiş.

Ekleme yapayım şimdi denedim; kablolu şekilde denediğimde sorun olmuyor.
Bluetooth moduna alıp kullanıp daha sonra tekrar 2.4G alır mısın? Bir de fabrika reset atmayı dener misin? Buglanmış gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı