Çözüldü MCHOSE L7 Pro Parolapara ve Iyzico ile kaç TL'ye denk geliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Schwagos

Centipat
Arkadaşlar Gaming Gen TR'den MCHOSE L7 Pro almayı düşünüyordum da bir tık pahalı geldi. Parolapara + İyzico kampanyalarını kullanınca kaç TL'ye denk geliyor bu fare?

Çözüm
500 TL ilk odeme.
500 TL yaz kampanyasi.
400 TL Parolapara iadesi.
2399TL -1400TL = 999TL odeyeceksiniz.
Teşekkür ediyorum çok uygun fiyat.

@AhmethanG hocam o zaman Parolapara uygulamasına 999 TL atmam mı gerekiyor.

Hayir hocam. Su sekilde ilerleyecek.
Alacaginiz mouse 2399 TL. Benden Parolapara ilk para atisimda -10 TL almisti. Sizin yerinizde olsam 2399+10 TL atarim. Ondan sonra Gaming gene girip sepete gidip odemeye İyzico ile devam et diyeceksiniz. Ardindan İyzico hesabinizin oldugu numarayi girip SMS'i onaylayacaksiniz. Oraya Parolapara kartinizi girip odeyeceksiniz. Parolapara parasi 400TL ve cekilebilir. İyzico ise 1000 ancak direk cekilemez. Vodafone Pay ile cekersiniz. Bu arada İyzico'dan kampanyalara katilmayi unutmayin.

Parolapara parasi aninda geliyor. İyzico'da ilk 500 aninda geliyor. Obur 500 gec geliyor anladigim kadari ile. Şu an ilk 500 geldi ikinci 500 gelmedi daha.

Yaz kampanyasında GamingGenTR yok, 500 TL o yüzden gelmez.
Teşekkür ediyorum çok uygun fiyat.

@AhmethanG hocam o zaman Parolapara uygulamasına 999 TL atmam mı gerekiyor.
Geri alacağın para Parolapara ilk harcama ve İyizco ilk harcama kampanyaları ile birlikte 900 TL olacak yani 2.399 TL ödeyip 900 TL geri alacaksın.

Yaz kampanyasının geçerli olduğu mağazalar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…