Donanım olarak çok farkları yok. Shape farkı var, bir de g3 ultra da küçük dongle da var.İkisi arasında ne fark var? Ya da önerebileceğiniz başka bir mouse var mı?
İkisi arasında ne fark var? Ya da önerebileceğiniz başka bir mouse var mı?
Tutuş şekline hangisi uygunsa onu al.İkisi arasında ne fark var? Ya da önerebileceğiniz başka bir Mouse var mı?
hocam normalde daha fazlaydı ama dün iyzico ile ödememe rağmen cashback gelmedi.Başka iyzico hesabından alacam o yüzden wraith ya da gaming gen sitesinden 2000-2500 lira arasına kadar olabilir bütçeBütçe nedir?
Hocam normalde daha fazlaydı ama dün İyzico ile ödememe rağmen cashback gelmedi. Başka İyzico hesabından alacağım o yüzden Wraith'ya da Gaming gen sitesinden 2000-2500 lira arasına kadar olabilir bütçe.
Hepinize teşekkür ederim. L7 Pro aldım.Tutuş şekline hangisi uygunsa onu al.
Nasil hocamHepinize teşekkür ederim. L7 Pro aldım.
hocam ben rivals 3ten geçtim.Ben forumdaki arkadaşlar gibi detaylı teknik bilgi falan bilmiyorum.Nasil hocam
Hocam ben Rivals 3ten geçtim. Ben forumdaki arkadaşlar gibi detaylı teknik bilgi falan bilmiyorum.
İnanılmaz hafif ve elde yok gibi duruyor. Özellikle uzun süreli kullanımlarda eli hiç yormuyor.
Click hissiyatı da tam olması gerektiği gibi. Şarjı da çok iyi gidiyor. Ben çok beğendim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.