Alper A. Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #31 Atillacan0 dedi: Hayırlı olsun hocam bende Rival 3 ten geçtim aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben de almıştım şimdi kullanabiliyorum bu farenin makro ayarlarında klavye tuş vuruşu yaptırtamıyorum fareye siz yapabiliyor musunuz?
Atillacan0 dedi: Hayırlı olsun hocam bende Rival 3 ten geçtim aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben de almıştım şimdi kullanabiliyorum bu farenin makro ayarlarında klavye tuş vuruşu yaptırtamıyorum fareye siz yapabiliyor musunuz?
Atillacan0 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.008 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #32 Alper A. dedi: Merhaba ben de almıştım şimdi kullanabiliyorum bu farenin makro ayarlarında klavye tuş vuruşu yaptırtamıyorum fareye siz yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Uygulama içi var mıydı hatırlamıyorum. Ama yoksa X mouse button Control kullanabilirsiniz.
Alper A. dedi: Merhaba ben de almıştım şimdi kullanabiliyorum bu farenin makro ayarlarında klavye tuş vuruşu yaptırtamıyorum fareye siz yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Uygulama içi var mıydı hatırlamıyorum. Ama yoksa X mouse button Control kullanabilirsiniz.
Alper A. Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #33 Atillacan0 dedi: Uygulama içi var mıydı hatırlamıyorum. Ama yoksa X mouse button Control kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yolum o gibi ya teşekkür ederim fareye güncelleme vermeleri lazım sanırım kendisinden yapabilmem için.
Atillacan0 dedi: Uygulama içi var mıydı hatırlamıyorum. Ama yoksa X mouse button Control kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yolum o gibi ya teşekkür ederim fareye güncelleme vermeleri lazım sanırım kendisinden yapabilmem için.
Atillacan0 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.008 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #34 Alper A. dedi: Yolum o gibi ya teşekkür ederim fareye güncelleme vermeleri lazım sanırım kendisinden yapabilmem için. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya az önce baktım kendisinde de varmış. Makro yerinde direkt çıkıyor.
Alper A. dedi: Yolum o gibi ya teşekkür ederim fareye güncelleme vermeleri lazım sanırım kendisinden yapabilmem için. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya az önce baktım kendisinde de varmış. Makro yerinde direkt çıkıyor.
Alper A. Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #35 Var evet ama çalışmıyor bende klavye kısmını kullanınca direkt mouse o işlevi yapmıyor.