MCHOSE L7 Pro vs Royal Kludge M3 vs Darmoshark M3S Max

Teşekkürler Hocam. Tek bir ricam var benden önce mouse alırsanız beni bilgilendirirseniz sevinirim. İsterseniz de ben sizden önce almış olursam bende bilgilendirebilirim

hocam zaten bende alırsam 4-8k kullanacağımı sanmıyorum, belki ilerde kullanmak isterim diye bu modellere bakıyorum hemde f/p oldukları için. Gereksiz olmasına gelirsek aşırı bir fark oluşturmasada fps oyuncuları kullanıyor ve işine yarıyordur, eğer işlemciniz düşükse zaten işlemciye yük olmaya gerek yok, bence iyi olsa bile gereksiz buluyorum, bende 1k veya maks 2k ile kullanırım diye düşünüyorum.

ve evet hocam şarjınız daha çabuk biter.
Hocam mouse almadıysanız ben bir günlük deneyimlerimi paylaşabilirim sormak istediğiniz bir şey varsa? Royal kludge m3 modelini tercih ettim

Olur hocam, şu ana kadar ki deneyiminiz nedir? İyi bir tercih mi? Benim arkadaşta alacaktı aldımı almadımı sormadım.

Hocam ben yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Rampage blazefury gibi hantal bir fareden geçtiğim için çok mutluyum. Hafifliği ve duruşunun uyumu çok hoşuma gitti. Çok sağlam ve hafif. Onun dışında şarj kullanımı da gayet güzel 1K Hz de kullanıyorum ben yaklaşık 3-4 gün gidiyor. Ama çok oyun oynuyorum. Oyunda da güzel bir hassasiyet ve DPI çektikten sonra gerçekten farkı anladım. Bence fiyatına göre iyi bir tercih Sinerji sitesinden indirimdeyken almıştım biraz şüphelenmiştim ucuz olmasından ama hiçbir sıkıntı çıkmadı. Dongle'ı, Skatez'ı her şeyi içindeydi. Onun dışında başka anlatabileceğim bir şey gelmiyor aklıma eğer başka bir sorunuz varsa belirterek sorabilirsiniz her zaman cevaplarım. İyi günler.

Olur hocam, şu ana kadar ki deneyiminiz nedir? İyi bir tercih mi? Benim arkadaşta alacaktı aldımı almadımı sormadım.

Bu linkte şu anda 2.176TL gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı