MCHOSE L7 Ultra alınır mı?

ASUS ROG STRIX G18 5080 laptop için bu fareyi almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 3 bin TL. Başka öneriniz var mıdır? Yoksa alıp geçeyim mi?

Tutuşum genelde Claw. Elim de küçük -orta diyelim.

Son düzenleme:
ASUS ROG STRIX G18 5080 laptop için bu fareyi almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 3 bin TL. Başka öneriniz var mıdır? Yoksa alıp geçeyim mi?

Tutuşum genelde Claw. Elim de küçük -orta diyelim.
Alınır.Alternetif olarak

Alınır.Alternetif olarak

SH01 Pro al gec, yapi kalitesi olarak daha iyi.

Tutuşum genelde claw. Elim de küçük -orta diyelim.

Malzeme kalitesi fiyatına göre geride ben olsam almazdım yukarıda atılanlar daha mantıklı.

Elim 18-9 fingertip kullanıyorum. Bugüne kadar kullandığım en kaliteli mouse L7 Ultra.

Referans olması için bugüne kadar, Logitech G502, G102, G305, CM MM530, Razerdav2, Glorious model I, MCHOSE G3, PulseFire Haste, ATK 9 Plus kullandım.

Elim 18-9 fingertip kullanıyorum. Bugüne kadar kullandığım en kaliteli mouse L7 Ultra.

Referans olması için bugüne kadar, Logitech G502, G102, G305, CM MM530, Razerdav2, Glorious model I, MCHOSE G3, PulseFire Haste, ATK 9 Plus kullandım.
Tamam da kullandığın farelerden kaliteli yukarıda atılan RAWM ürünleri MCHOSE'den kaliteli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı