MCHOSE V9 PRO alınır mı?

WingarMST

Centipat
Daha fazla  
Sizce alınır mı? Bütün setim MCHOSE oldu, kulaklık da olsun dedim. Aradığım kriterleri sağlıyor, önerir misiniz? Kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi?

Sizce alınır mı? Bütün setim MCHOSE oldu, kulaklık da olsun dedim. Aradığım kriterleri sağlıyor, önerir misiniz? Kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi?
Fifine H9 varken alınmaz.

Yeterli kullanıcı yorumu olmadığı için önermek zor.Kağıt üstüne de güven olmaz.Bu bütçede kablolu daha mantıklı.

@Mantar09 hocam kullanıyordu galiba.

Fifine H9 varken alınmaz.
Aradığım kriterlere uymuyor kablosuz ve mikrofonu çıkartılabilir yada katlanır olacak fiyat 3500 geçmeyecek
Şu an kulaklık hakkında çok bir bilgi yok. Kullanmayanların al demesini umursama.
Bilmiyorum ama öneren var iyi diyorlad bencede iyi yabancı kanallara bakarım akşam

Yeterli kullanıcı yorumu olmadığı için önermek zor.Kağıt üstüne de güven olmaz.Bu bütçede kablolu daha mantıklı.

@Mantar09 hocam kullanıyordu galiba.
@Mantar09 bana klavye ve mouse da yardımcı olmuştu MCHOSE öneren oydu belki bu konuda bilgisi vardır

Sorun da bu ya hocam, ezberden öneri yapmaları. Daha kullanan yok yorum yok
Bir şey yok. Ama öneriliyor.
Alıp denesem mi acaba diyorum
Kablosuz haricinde mikrofon çıkıyor, katlanadabiliyor ve 3500'ü geçmiyor.
Belki ama kablosuz olması önemli teşekkürler öneriniz için
İnceleme yok ki. Hepsi sponsor üzerine kurulu yabancı reklam kanalları.
Olabilir ama yinede araştırmama yardım olabilir

Resmi olarak 14 gün, Amazon'dan sipariş verirseniz 30 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız var. Ürünü beğenmezseniz bunu degerlendirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı