Fifine H9 varken alınmaz.Sizce alınır mı? Bütün setim MCHOSE oldu, kulaklık da olsun dedim. Aradığım kriterleri sağlıyor, önerir misiniz? Kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi?
Yeterli kullanıcı yorumu olmadığı için önermek zor.Kağıt üstüne de güven olmaz.Bu bütçede kablolu daha mantıklı.Sizce alınır mı? Bütün setim MCHOSE oldu, kulaklık da olsun dedim. Aradığım kriterleri sağlıyor, önerir misiniz? Kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi?
Aradığım kriterlere uymuyor kablosuz ve mikrofonu çıkartılabilir yada katlanır olacak fiyat 3500 geçmeyecekFifine H9 varken alınmaz.
Bilmiyorum ama öneren var iyi diyorlad bencede iyi yabancı kanallara bakarım akşamŞu an kulaklık hakkında çok bir bilgi yok. Kullanmayanların al demesini umursama.
@Mantar09 bana klavye ve mouse da yardımcı olmuştu MCHOSE öneren oydu belki bu konuda bilgisi vardırYeterli kullanıcı yorumu olmadığı için önermek zor.Kağıt üstüne de güven olmaz.Bu bütçede kablolu daha mantıklı.
@Mantar09 hocam kullanıyordu galiba.
Bilmiyorum ama öneren var iyi diyorlad bence de iyi yabancı kanallara bakarım akşam.
Kablosuz haricinde mikrofon çıkıyor, katlanadabiliyor ve 3500'ü geçmiyor.Aradığım kriterlere uymuyor kablosuz ve mikrofonu çıkartılabilir yada katlanır olacak fiyat 3500 geçmeyecek
Bilmiyorum ama öneren var iyi diyorlad bence de iyi yabancı kanallara bakarım akşam.
Alıp denesem mi acaba diyorumSorun da bu ya hocam, ezberden öneri yapmaları. Daha kullanan yok yorum yok
Bir şey yok. Ama öneriliyor.
Belki ama kablosuz olması önemli teşekkürler öneriniz içinKablosuz haricinde mikrofon çıkıyor, katlanadabiliyor ve 3500'ü geçmiyor.
Olabilir ama yinede araştırmama yardım olabilirİnceleme yok ki. Hepsi sponsor üzerine kurulu yabancı reklam kanalları.
Resmi olarak 14 gün, Amazon'dan sipariş verirseniz 30 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız var. Ürünü beğenmezseniz bunu degerlendirebilirsiniz.Sizce alınır mı? Bütün setim MCHOSE oldu, kulaklık da olsun dedim. Aradığım kriterleri sağlıyor, önerir misiniz? Kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.