bence v9 pro alıp dene, şarjının uzun süre gitmesi beni acayip cezbetmişti, mchose'nin discordunda birisi 11 gün boyunca günlük 12 saat kullanım sonunda şarj %40'a düştü demişti. Bende EQ ayarlarını da yaptıktan sonra kulaklık çok tatlı bi noktaya geldi
Bence V9 Pro alıp dene, şarjının uzun süre gitmesi beni acayip cezbetmişti, MCHOSE'nin Discord'unda birisi 11 gün boyunca günlük 12 saat kullanım sonunda şarj %40'a düştü demişti. Bende EQ ayarlarını da yaptıktan sonra kulaklık çok tatlı bir noktaya geldi.
ben 2 farklı EQ bulmuştum, bir tanesi gaming gen yorumlarından diğeri mchose discordundan, 3. fotoğraftakileri ayarları hala deniyorum ama şimdilik bu şekilde
Ben 2 farklı EQ bulmuştum, bir tanesi Gaming gen yorumlarından diğeri MCHOSE Discord'undan, 3. fotoğraftakileri ayarları hala deniyorum ama şimdilik bu şekilde.
yok bende cızırtı hiç yoktu, ani ses yükselmelerinde sanki ses patlaması gibi anlık artma oluyodu ayarları yaptıktan sonra düzeldi, sanırım kulaklığın özelliği o da
Yok bende cızırtı hiç yoktu, ani ses yükselmelerinde sanki ses patlaması gibi anlık artma oluyordu ayarları yaptıktan sonra düzeldi, sanırım kulaklığın özelliği o da.