MCHOSE V9 PRO alınır mı?

@phobossito @Aistas @av.suleyman
İyi günler hocalarım ürünü bende bugün sipariş verdim. Güncel EQ ayarı var mıdır? Birkaç tane fotoğraf paylaşılmış ama başka ayar falan yaptıysanız güncel halini paylaşırsanız sevinirim. Geldiğinde bende uygularım.
hayırlı olsun, aynı ayarları kullanmaya devam ediyorum ben

@phobossito @Aistas @av.suleyman
İyi günler hocalarım ürünü bende bugün sipariş verdim. Güncel EQ ayarı var mıdır? Birkaç tane fotoğraf paylaşılmış ama başka ayar falan yaptıysanız güncel halini paylaşırsanız sevinirim. Geldiğinde bende uygularım.
Hocam ben hiçbir Eq ayarı yapmadım, şuan ilk hakine geri döndürsüm memnunum.

Hocam ben hiçbir EQ ayarı yapmadım, şu an ilk hakine geri döndürsüm memnunum.

Gelince hem default ayarlarda hem de diğer arkadaşın yaptığı ayarlarda deneyeceğim hocam. Hangisi hoşuma giderse onda kalırım. Teşekkürler.

Hocam ben hiçbir Eq ayarı yapmadım, şuan ilk hakine geri döndürsüm memnunum.
Hocam ürün elime geçti mikrofonda cızırtı var bu sorunun bir çözümü var mıdır acaba?

Son düzenleme:
Gelince hem default ayarlarda hem de diğer arkadaşın yaptığı ayarlarda deneyeceğim hocam. Hangisi hoşuma giderse onda kalırım. Teşekkürler.

Hocam ürün elime geçti mikrofonda cızırtı var bu sorunun bir çözümü var mıdır acaba?
Bende olmadığından bilmiyorum hocam fakat ai gürültü engelleme açmayı deneyin.

size de hatalı ürün gelmiş olabilir, ben mevcut ayarlarımla herhangi bir cızırtı almıyorum, düzelmezse değişim veya iade için bakın bence

Kafanızı oynattığınızda falan mı oluyor cızırtı yoksa sabit dururkende var mı?

Bende olmadığından bilmiyorum hocam fakat ai gürültü engelleme açmayı deneyin.
ben bir işe yaradığını görmedim onun aksine açınca sesler sonlara doğru kesiliyor yinede denemekten zarar gelmez

Size de hatalı ürün gelmiş olabilir, ben mevcut ayarlarımla herhangi bir cızırtı almıyorum, düzelmezse değişim veya iade için bakın bence.

Ayarları atabilir misiniz hocam.

Son düzenleme:

ben bir işe yaradığını görmedim onun aksine açınca sesler sonlara doğru kesiliyor yinede denemekten zarar gelmez

Ayarları atabilir misiniz hocam.
müzik modunda kullanıyorum ben

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 31
  • 3.jpg
    3.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 31
Size de hatalı ürün gelmiş olabilir, ben mevcut ayarlarımla herhangi bir cızırtı almıyorum, düzelmezse değişim veya iade için bakın bence

Hocam PC üzerinden ses kaydı alıp dinleyince bir cızırtı var ama oyuna girince biriyle konuşunca bir sorun olmadığını söyledi.

Sabit dururken de var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı