MCHOSE V9 PRO alınır mı?

Merhabalar, konuyla pek alakam yok fakat bugün sipariş ettim, deneyimlerimi paylaşırım.

Hayırlı olsun hocam i. Valla ben kulaklıktan memnun kalınca mouse de aldım mchose a5 ultra modelini. Ondan da memnunum şimdilik .

Hayırlı olsun hocam i. Valla ben kulaklıktan memnun kalınca mouse de aldım mchose a5 ultra modelini. Ondan da memnunum şimdilik .
benim almak istediğim seti diziyorsunuz hocam yavaş yavaş bide g75 pro alın tam olsun

Merhabalar, konuyla pek alakam yok fakat bugün sipariş ettim, deneyimlerimi paylaşırım.
hocam benim paylaştığım EQ ayarlarını falan deneyebilirsiniz başlangıç olarak, güncel aynı ayarları kullanıyorum bende gayet memnunum
tesadüf bende a5 ultra düşünüyodum :d, şarjı ne kadar gidiyor size ve malzeme kalitesi nasıl acaba?

benim almak istediğim seti diziyorsunuz hocam yavaş yavaş bide g75 pro alın tam olsun
g75 pro kullanıyorum ben kulaklıktan sonra bari mouse'de alıp tam set yapayım dedim ama kararsızım mouse konusunda

Ben çok memnunum fareden. Malzeme kalitesi iyi brnce. Bağlantı da kopma filan yok. Uygulaması var basit kullanılıyor. İnternette yaptığım araştırmalarda yorumlar olumlu olduğu için almıştım. Şarjını bilmiyorum ama çok hızlı şarj oluyor. Daha 2 gündür kullanıyorum öyle saatlerce oyun oynamam günlük 1-2 saat vaktim olur en fazla. O yüzden ne kadar gidiyor bilmiyorum ama internette en fazla şarjı giden mouselerden birisi diye okumuştum.

Ben de klavye bakıyordum MCHOSE alayım onu da bari tam takım olsun 5 yıllık HyperX FPS Pro paslandı.

Eski klavyeme uygun beyaz keycap var mıdır acaba nasıl uyumlu keycap bulabilirim? Bir Standardı var mı acaba?

Dosya Ekleri

• 20250907_120114.jpg
    273 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
anladım, bende furylevel z1 vardı ama onu ofis bilgisayarına aktarıp kendime de a5 ultra alacağım sanırım, keycaps'lerden sanırım amazon'dan veya wraith esports'dan bulabilirsin

Kulaklık elime geldi, herhangi bir sıkıntı söz konusu değil ve çok iyi. Önceki eqo ayarlarının iki tanesini kopyalayıp ilkini kullanıyorum. Ayarları da aynı kopyaladım fakat ai gürültü engellemeyi açtım. Şuanlık kulaklıktan çok memnunum.

Hlcam merak ediyorum kulaklığın üç modundan hangisini kullanıyorsunuz ve virtual 7.1 surround kullanıyor musunız?

Son düzenleme:
hayırlı olsun, ben 2.4 olarak kullanıyorum, kasanın önüne taktım usb'leri. 7.1 surround kullanıyorum bence derinliği güzel, daha çok filmler, single oyunlar veya bf1 tarzı oyunlarda kullanıyorum ve hoşuma gitti diyebilirim. 7.1 ile ses kasmak nasıl olur fikrim yok maalesef.

Hocam üçlü moddan kastım kulaklık modları, Music, Gaming 1 ve Gaming 2 olarak bölünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…