MCHOSE V9 PRO alınır mı?

Merhaba bass konusunda nasıl kulaklığa vuran cinsten mi yoksa kısık mı?
Ses kalitesinin ve yüksekliğinin yeterli olduğunu söyleyebilirim. Fakat dediğiniz şekilde bass mevcut değil. Driverından yapılır fakat ne kadar kaliteli sağlıklı olur bilemem.

Sizce alınır mı? G435'ten geçeceğim.
Çağ atlamış sayabilirsiniz. Kesinlikle.

Hocam şu driver işi sende de aynımı Windows başlandığında hub açılmıyor kendi uygulamasında seçiyorum ama çıktığımda kaydetmiyor.

Bu arada kulaklığı alacak arkadaşlara bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Ben bu ürünü BetaPlusTeknoloji satıcısından tam üç kere sipariş verdim. İlk gönderilen ürün tamamen bozuktu güç almıyordu hiç çalışmıyordu. Değişim için gönderdim para iadesi yaptılar. Daha yüksek bi miktardan satışa devam edip stok olmadığı için yenilenmediğini belirttiler. Daha sonra hepsiburada canlı yardımdan destek alarak aradaki fiyat farkını kupon olarak tanımlayıp bana yardımcı oldular yeniden sipariş verdim. 2. gelen ürün çalışıyordu problemi yoktu. Bir anda kulaklığın sağından 2. gün ses gelmemeye cızırtılar olmaya başladı. Sonra sağ taraftan ses tekrardan geldi vs tuhaftı. Bunun ileride başıma problem olacağını düşünerek yine iade ettim değişim için. Yine para iadesi yapıp değiştirmediler. Yine durumu bildirip yeniden sipariş verdim. En son 3. üründe sorun yaşamadım hiç şuanlık devam ediyorum bakalım. Umarım olmaz bu kadar israrcı olmamın sebebi ürün gerçekten muazzam eğer sağlam ve sorunsuzsa.

Hocam şu driver işi sende de aynımı Windows başlandığında hub açılmıyor kendi uygulamasında seçiyorum ama çıktığımda kaydetmiyor.
Startup automatically seçmeniz lazım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-16 224756.png
    172,1 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:

Hocam V9 Pro'nun şarj degerini goremiyorum ben siz nasıl yaptiniz acaba?

Onu seçiyorum ama çıktığımda kaydetmiyor.

Sende kaydediyor mu?

Hocam V9 Pro'nun şarj degerini goremiyorum ben siz nasıl yaptiniz acaba?

Ben buradan yaptım kulaklık ve dongle güncelledim oldu.

Hocam bir üstteki ota linkinden yapabilirsiniz, V9 Pro / X9 Headset English Voice & Battery Notification Modification and FAQ buradaki yönlendirmeleri takip edin sorun çözülür büyük ihtimalle.

Hocam cevaplarınız ıcın teşekkürler bir de sizin de G75 pronuz var sanırsam ve bır sorum olacaktım ben klavyeyı ılk aldıgımda 1 2 hafta ıdare etmıstı sarjı cok kullanmamakla beraber ama bugün şarja taktım ve %90 oldu şarjı 5 6 saat kullandım bır anda %30'a dustu normal mıdır?

Ve sanırsam uygulama bıraz sıkıntılı kabloyu tak cıkar yaptım %50 gosterdı bır anda.

ben klavyeyi ilk alınca test amaçlı not almıştım, %90 olarak geldi ve 1 hafta içinde dediğiniz gibi 90'dan bir anda 30'a düştü, şarj bittikten sonra klavyeyi 8-10 saat şarjda bıraktım ve 12.09'dan beri şarja takmadan kullanıyorum, şuan %80'de. Benim gibi 8-10 saat arası şarj'da bırakın öyle deneyin. Ek olarak ben sadece gece klavyenin ışığını açıyorum o da minimum seviye de çünkü monitör'de led var ve yeterince ışık sağlıyor.

klavye, uygulamada bende de buglu, arada bir gözüküyor gözükmüyor ama şahsen gerek klavyedeki ışık kontrolü olsun, gerek şarj durumunu görmek olsun zaten klavye üstü kısayollardan ayarlayabiliyorsun o yüzden çok takılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…