MCHOSE V9 PRO alınır mı?

Merhaba bass konusunda nasıl kulaklığa vuran cinsten mi yoksa kısık mı?
Ses kalitesinin ve yüksekliğinin yeterli olduğunu söyleyebilirim. Fakat dediğiniz şekilde bass mevcut değil. Driverından yapılır fakat ne kadar kaliteli sağlıklı olur bilemem.

Sizce alınır mı? G435'ten geçeceğim.
Çağ atlamış sayabilirsiniz. Kesinlikle.

Ses kalitesinin ve yüksekliğinin yeterli olduğunu söyleyebilirim. Fakat dediğiniz şekilde bass mevcut değil. Driverından yapılır fakat ne kadar kaliteli sağlıklı olur bilemem.

Çağ atlamış sayabilirsiniz. Kesinlikle.

Hocam şu driver işi sende de aynımı Windows başlandığında hub açılmıyor kendi uygulamasında seçiyorum ama çıktığımda kaydetmiyor.

Bu arada kulaklığı alacak arkadaşlara bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Ben bu ürünü BetaPlusTeknoloji satıcısından tam üç kere sipariş verdim. İlk gönderilen ürün tamamen bozuktu güç almıyordu hiç çalışmıyordu. Değişim için gönderdim para iadesi yaptılar. Daha yüksek bi miktardan satışa devam edip stok olmadığı için yenilenmediğini belirttiler. Daha sonra hepsiburada canlı yardımdan destek alarak aradaki fiyat farkını kupon olarak tanımlayıp bana yardımcı oldular yeniden sipariş verdim. 2. gelen ürün çalışıyordu problemi yoktu. Bir anda kulaklığın sağından 2. gün ses gelmemeye cızırtılar olmaya başladı. Sonra sağ taraftan ses tekrardan geldi vs tuhaftı. Bunun ileride başıma problem olacağını düşünerek yine iade ettim değişim için. Yine para iadesi yapıp değiştirmediler. Yine durumu bildirip yeniden sipariş verdim. En son 3. üründe sorun yaşamadım hiç şuanlık devam ediyorum bakalım. Umarım olmaz bu kadar israrcı olmamın sebebi ürün gerçekten muazzam eğer sağlam ve sorunsuzsa.

Hocam şu driver işi sende de aynımı Windows başlandığında hub açılmıyor kendi uygulamasında seçiyorum ama çıktığımda kaydetmiyor.
Startup automatically seçmeniz lazım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-16 224756.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-16 224756.png
    172,1 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Downgrade için uygulamada yukarıda dünya simgesinin yanında ok tuşunda "view historical versions" yazıyor oradan eski sürümlere dönebilirsin, ek olarak EQ ve 7.1 niye çalışmıyor bilgim yok maalesef, batarya güncellemesi için olan Google dokümanın 2. sayfasında V9 Pro / X9 Headset English Voice & Battery Notification Modification and FAQ "troubleshooting" bölümü var oradan sürücüleri silip bir daha yüklemeyi gösteriyor denedin mi bilmiyorum ama reset atmak belki işe yarayabilir veya MCHOSE Discord'una girip oraya da sorabilirsin bayağı aktifler belki çözüm oradan çıkarEki Görüntüle 2583231

Hocam V9 Pro'nun şarj degerini goremiyorum ben siz nasıl yaptiniz acaba?

Bu arada kulaklığı alacak arkadaşlara bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Ben bu ürünü betaplusteknoloji satıcısından tam üç kere sipariş verdim. İlk gönderilen ürün tamamen bozuktu güç almıyordu hiç çalışmıyordu. Değişim için gönderdim para iadesi yaptılar. Daha yüksek bir miktardan satışa devam edip stok olmadığı için yenilenmediğini belirttiler. Daha sonra Hepsiburada canlı yardımdan destek alarak aradaki fiyat farkını kupon olarak tanımlayıp bana yardımcı oldular yeniden sipariş verdim. 2. gelen ürün çalışıyordu problemi yoktu. Bir anda kulaklığın sağından 2. gün ses gelmemeye cızırtılar olmaya başladı. Sonra sağ taraftan ses tekrardan geldi vs tuhaftı. Bunun ileride başıma problem olacağını düşünerek yine iade ettim değişim için. Yine para iadesi yapıp değiştirmediler. Yine durumu bildirip yeniden sipariş verdim. En son 3. üründe sorun yaşamadım hiç şu anlık devam ediyorum bakalım. Umarım olmaz bu kadar israrcı olmamın sebebi ürün gerçekten muazzam eğer sağlam ve sorunsuzsa.

Onu seçiyorum ama çıktığımda kaydetmiyor.

Bu arada kulaklığı alacak arkadaşlara bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Ben bu ürünü betaplusteknoloji satıcısından tam üç kere sipariş verdim. İlk gönderilen ürün tamamen bozuktu güç almıyordu hiç çalışmıyordu. Değişim için gönderdim para iadesi yaptılar. Daha yüksek bir miktardan satışa devam edip stok olmadığı için yenilenmediğini belirttiler. Daha sonra Hepsiburada canlı yardımdan destek alarak aradaki fiyat farkını kupon olarak tanımlayıp bana yardımcı oldular yeniden sipariş verdim. 2. gelen ürün çalışıyordu problemi yoktu. Bir anda kulaklığın sağından 2. gün ses gelmemeye cızırtılar olmaya başladı. Sonra sağ taraftan ses tekrardan geldi vs tuhaftı. Bunun ileride başıma problem olacağını düşünerek yine iade ettim değişim için. Yine para iadesi yapıp değiştirmediler. Yine durumu bildirip yeniden sipariş verdim. En son 3. üründe sorun yaşamadım hiç şu anlık devam ediyorum bakalım. Umarım olmaz bu kadar israrcı olmamın sebebi ürün gerçekten muazzam eğer sağlam ve sorunsuzsa.

Sende kaydediyor mu?

Hocam V9 Pro'nun şarj degerini goremiyorum ben siz nasıl yaptiniz acaba?

Ben buradan yaptım kulaklık ve dongle güncelledim oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı