Deri alsam çok sıkıntı olur mu diye düşünüyorum benim şu anki kulaklık da deri yalan yok terleme yapıyor ve rahatsız ediyor H3 ve H7 benim için en iyi seçimler ancak sizin söyledikleriniz kafamı çok karıştırıyor.
Hocam deri kulaklıklar terletiyor ama bütçeniz 4K ya çıkmadıkça maalesef başka pek seçenek yok. Xindoker onıkuma GT808 bakılabilir ama yabancılarda bile incelemesi yok. En mantıklısı ya V9 Pro'ya da JBL.
Hocam deri kulaklıklar terletiyor ama bütçeniz 4K ya çıkmadıkça maalesef başka pek seçenek yok. Xindoker onıkuma GT808 bakılabilir ama yabancılarda bile incelemesi yok. En mantıklısı ya G7 Pro'ya da JBL.
H2002P kullanıyorum ama yakın zaman da toplu ekipman yenileyeceğim inşallah.
GT808 AliExpress ve N11 de var.
*V9 Pro yanlış yazmışım.
JBL gayet iyidir hocam merak etmeyin.
H2002P kullanıyorum ama yakın zaman da toplu ekipman yenileyeceğim inşallah.
GT808 AliExpress ve N11 de var.
*V9 Pro yanlış yazmışım.
JBL gayet iyidir hocam merak etmeyin.
G7 yerine V9 demek istediğiniz yani
JBL çok kaba geliyor bana göre
Hocam sizde havit almayın dediniz ancak sizde havit kullanıyorsunuz sizin model nasıl kullanışlı mı
G7 yerine V9 demek istediğiniz yani.
JBL çok kaba geliyor bana göre.
Hocam sizde Havit almayın dediniz ancak sizde Havit kullanıyorsunuz sizin model nasıl kullanışlı mı?
Hocam Havit almayın demedim Fuxi almayın dedim. Benim dediğim model güzel ama sizin attıklarınız değil. Hocam görüntüsünü çok kafaya takmayın zaten kulağınıza taktığınız bir ürün rahat ve kaliteli olması daha önemli.
Chatgpt ye ufak bir araştırma yapıtırdım ve sonuçlar bunlar V9 PRO için bütün kullanıcı deneyimleri ve yorumları gerisini size bırakıyorum sizce alınır mı ben almak isterim şahsen o kadar sorun çıkaracak bişeyi yok kronik problemi de yok eğer alırsam buraya incelemesini atarım
Eki Görüntüle 2552273Eki Görüntüle 2552274Eki Görüntüle 2552275Eki Görüntüle 2552276
ChatGPT'ye ufak bir araştırma yapıtırdım ve sonuçlar bunlar V9 Pro için bütün kullanıcı deneyimleri ve yorumları gerisini size bırakıyorum sizce alınır mı? Ben almak isterim şahsen o kadar sorun çıkaracak bir şeyi yok kronik problemi de yok eğer alırsam buraya incelemesini atarım.
Yani bilmiyorum reddit de biri iyi ama ses kasma da sorun yarattı demiş yani bilmiyorum pahalı bir kulaklık kötü çıkarsa sıkıntı yaşamak istemiyorum JBL de çok kaba kasası Steelseries mı alsam acaba diyorum en azından alırsam buraya inceleme yaparım iyi olur
Yani bilmiyorum Reddit de biri iyi ama ses kasma da sorun yarattı demiş yani bilmiyorum pahalı bir kulaklık kötü çıkarsa sıkıntı yaşamak istemiyorum JBL de çok kaba kasası SteelSeries mı alsam acaba diyorum en azından alırsam buraya inceleme yaparım iyi olur.