MCHOSE V9 PRO alınır mı?

Ses kasma da nasıl kötü olabilir ki? E sporcular bile en kötü kulaklıkla ses kasarım diyor zaten üst elolarda FPS oynamıyorsanız çok önemli değil.
Tamam pekala Amazon'dan alıp geri iade edicem 20 günlük deneyimlerimide buraya atıcam ardından gaming gen den alıcam olmazsa farklı bi kulaklık bakıcam Steelseries nasıl sizce hocam bu arada bu amazon iadesi nasıl oluyor siz hiç yaptınız mı

Tamam pekala Amazon'dan alıp iade edeceğim 20 günlük deneyimlerimide buraya atacağım ardından Gaming genden alacağım olmazsa farklı bir kulaklık bakacağım SteelSeries nasıl sizce hocam bu arada bu Amazon iadesi nasıl oluyor siz hiç yaptınız mı?

SteelSeries'in onca kulaklığı var hangisi ben şahsen hiç beğenmiyorum SteelSeries'in kulaklıklarını.

Tamam pekala Amazon'dan alıp iade edeceğim 20 günlük deneyimlerimide buraya atacağım ardından Gaming genden alacağım olmazsa farklı bir kulaklık bakacağım SteelSeries nasıl sizce hocam bu arada bu Amazon iadesi nasıl oluyor siz hiç yaptınız mı?

Ben hiç Amazon'dan alışveriş yapmadım ama sorun yapamazsınız. SteelSeries 2 3 tane kulaklığı dışında tercih edilmez sizin bütçeye uygun SteelSeries yok maalesef.

SteelSeries'in onca kulaklığı var hangisi ben şahsen hiç beğenmiyorum SteelSeries'in kulaklıklarını.
Sizde be vardı hocam
Ben hiç Amazon'dan alışveriş yapmadım ama sorun yapamazsınız. SteelSeries 2 3 tane kulaklığı dışında tercih edilmez sizin bütçeye uygun SteelSeries yok maalesef.
Siz GT öneriyorsunuz onun dışında alabileceğim ne var JBL dışında

Tamam o zaman bütçeyi biraz aşalım o zaman ne alabilirim sizce Amazon'dan alıcam zaten mchose 20 günlük inceleme yapıcam
Kablolu seçenekler var.
Bildiğim kadarıyla bu bütçede kablosuz yine bir seçenek yok.

Kablolu seçenekler var.
Bildiğim kadarıyla bu bütçede kablosuz yine bir seçenek yok.
Evdekini kablosuz yapamıyor muyum 😂
Her neyse V9 pro alıcam Amazon'dan 20 günlük deneyimlicem ardından paylaşırım burda iade edip gaming gen den alıcam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00