MCHOSE V9 PRO alınır mı?

Evet dostlar herkese teşekkür ederim hem benim sorunlarımı çözdünüz hemde diğer dostların işini çözdünüz sizlere teşekkür ederim. Tekrardan ped işinide hallettik hayırlısıyla inşallah paramı biriktirip alıcam seti inşallah. Sadece mouse ve kulaklık alıcam teşekkürler tekrardan.
Şimdiden hayırlı olsun hocam.

Evet dostlar herkese teşekkür ederim hem benim sorunlarımı çözdünüz hem de diğer dostların işini çözdünüz sizlere teşekkür ederim. Tekrardan ped işini de hallettik hayırlısıyla inşallah paramı biriktirip alacağım seti inşallah. Sadece mouse ve kulaklık alacağım teşekkürler tekrardan.

Hocam V9 Pro aldıysanız memnun musunuz, G733ten geçmeyi düşünüyorum.

Hocam V9 Pro aldıysanız memnun musunuz, G733ten geçmeyi düşünüyorum.

Hocam bence almayın 2 gün önce elime ulaştı sol taraftan arada cızırtı geliyor WhatsApp'tan karşı tarafın sesi çok cızırtılı geliyor sadece aramada sea of thievste karşı tarafa sesim gitmiyor onu çözmeyi çalışıyorum.

Hocam bence almayın 2 gün önce elime ulaştı sol taraftan arada cızırtı geliyor WhatsApp'tan karşı tarafın sesi çok cızırtılı geliyor sadece aramada sea of thievste karşı tarafa sesim gitmiyor onu çözmeyi çalışıyorum.
sanırım size hatalı ürün gelmiş, bende 2-3 gündür kullanıyorum, ses çok temiz, hem discord'da hem telefonda mikrofon çok iyi ve temiz çalışıyor.

Sanırım size hatalı ürün gelmiş, bende 2-3 gündür kullanıyorum, ses çok temiz, hem Discord'da hem telefonda mikrofon çok iyi ve temiz çalışıyor.

Siz nereden aldınız bilmiyorum ama Gaming Gen TR'den almıştım nasıl iade veya değişim yapılıyor biliyor musunuz sitede böyle bir seçenek bulamadım.

Siz nereden aldınız bilmiyorum ama Gaming Gen TR'den almıştım nasıl iade veya değişim yapılıyor biliyor musunuz sitede böyle bir seçenek bulamadım.
bende gaming gen'den aldım, şurdan Sıkça Sorulan Sorular şöyle bir yazı görmüştüm "İade için kayıtlı e-posta adresiniz aracılığıyla banka hesap bilgilerinizi (İsim Soyisim ve IBAN) destek@gaming.gen.tr eposta adresine gönderiniz." ayrıca iletişim bilgilerini de kendi sitelerinde bulabilirsin, sonuç alamazsan bi arayıp sor istersen

Bende Gaming Gen'den aldım, şuradan Sıkça Sorulan Sorular şöyle bir yazı görmüştüm "iade için kayıtlı e-posta adresiniz aracılığıyla banka hesap bilgilerinizi (isim soy isim ve IBAN) destek@gaming.gen.tr e-posta adresine gönderiniz." ayrıca iletişim bilgilerini de kendi sitelerinde bulabilirsin, sonuç alamazsan bir arayıp sor istersen.

Ben IBAN T.C. Falan yazmadan satın aldığım e-posta ile sipariş ettim bana Yurtiçi Kargo'ya şu kodla bırakın dediler.

{A3457AFA-D077-471A-9038-173B5B63309C}.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00