V vexrion Picopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 140 29 Temmuz 2025 #11 ArnoldBlender dedi: MCHOSE V9 Pro'yu sipariş etmiştim fakat iptal ettim iptali kabul ederlerse tabii ürünün birkaç sorunu olduğunu gördüm videolarını izleyince. Aldıysanız beni bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca. Genişletmek için tıkla... Yok hocam almadım. Siz ne aldınız.
ArnoldBlender dedi: MCHOSE V9 Pro'yu sipariş etmiştim fakat iptal ettim iptali kabul ederlerse tabii ürünün birkaç sorunu olduğunu gördüm videolarını izleyince. Aldıysanız beni bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca. Genişletmek için tıkla... Yok hocam almadım. Siz ne aldınız.
ArnoldBlender Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #12 ctrl1 dedi: S9 Pro'yu aldınız mı hocam, bende çok arada kaldım ikisi arasında. Genişletmek için tıkla... MCHOSE V9 Pro aldım kesinlikle alınır hiçbir sorunu yok soru sorarsanız cevaplarım isterseniz. vexrion dedi: Yok hocam almadım. Siz ne aldınız. Genişletmek için tıkla... V9 Pro aldım gözüken sorunlardan hiçbirini yaşamadım konuşan kişide İngilizce konuşuyor driverde Türkçe.
ctrl1 dedi: S9 Pro'yu aldınız mı hocam, bende çok arada kaldım ikisi arasında. Genişletmek için tıkla... MCHOSE V9 Pro aldım kesinlikle alınır hiçbir sorunu yok soru sorarsanız cevaplarım isterseniz. vexrion dedi: Yok hocam almadım. Siz ne aldınız. Genişletmek için tıkla... V9 Pro aldım gözüken sorunlardan hiçbirini yaşamadım konuşan kişide İngilizce konuşuyor driverde Türkçe.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 21 30 Temmuz 2025 #13 ArnoldBlender dedi: MCHOSE V9 Pro aldım kesinlikle alınır hiçbir sorunu yok soru sorarsanız cevaplarım isterseniz. V9 Pro aldım gözüken sorunlardan hiçbirini yaşamadım konuşan kişide İngilizce konuşuyor driverde Türkçe. Genişletmek için tıkla... Müzik için denediniz mi bas ve tizler nasıl neodymium sürücü kullanıyordu V9 Pro tatmin edici mi müzik için ve genel ses kalitesi nasıl.
ArnoldBlender dedi: MCHOSE V9 Pro aldım kesinlikle alınır hiçbir sorunu yok soru sorarsanız cevaplarım isterseniz. V9 Pro aldım gözüken sorunlardan hiçbirini yaşamadım konuşan kişide İngilizce konuşuyor driverde Türkçe. Genişletmek için tıkla... Müzik için denediniz mi bas ve tizler nasıl neodymium sürücü kullanıyordu V9 Pro tatmin edici mi müzik için ve genel ses kalitesi nasıl.
ArnoldBlender Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #14 Mantar09 dedi: Müzik için denediniz mi bas ve tizler nasıl neodymium sürücü kullanıyordu V9 Pro tatmin edici mi müzik için ve genel ses kalitesi nasıl. Genişletmek için tıkla... Bass konusunda şu an test ettim fena değil ama aşırı iyi de değil ben bundan önce kullandığım kulaklıklara göre tatmin etti sizi ne kadar tatmin eder bilemiyorum genel ses kalitesi olarak bu fiyatta daha iyisi vardır ama kablosuz bilemiyorum.
Mantar09 dedi: Müzik için denediniz mi bas ve tizler nasıl neodymium sürücü kullanıyordu V9 Pro tatmin edici mi müzik için ve genel ses kalitesi nasıl. Genişletmek için tıkla... Bass konusunda şu an test ettim fena değil ama aşırı iyi de değil ben bundan önce kullandığım kulaklıklara göre tatmin etti sizi ne kadar tatmin eder bilemiyorum genel ses kalitesi olarak bu fiyatta daha iyisi vardır ama kablosuz bilemiyorum.
C ctrl1 Centipat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #15 ArnoldBlender dedi: MCHOSE V9 Pro aldım kesinlikle alınır hiçbir sorunu yok soru sorarsanız cevaplarım isterseniz. V9 Pro aldım gözüken sorunlardan hiçbirini yaşamadım konuşan kişide İngilizce konuşuyor driverde Türkçe. Genişletmek için tıkla... Hocam bende S9 Pro aldım aynı şekilde memnunum gayet fakat driver'dan EQ ayarını yapamadım siz yaptınız mı acaba?
ArnoldBlender dedi: MCHOSE V9 Pro aldım kesinlikle alınır hiçbir sorunu yok soru sorarsanız cevaplarım isterseniz. V9 Pro aldım gözüken sorunlardan hiçbirini yaşamadım konuşan kişide İngilizce konuşuyor driverde Türkçe. Genişletmek için tıkla... Hocam bende S9 Pro aldım aynı şekilde memnunum gayet fakat driver'dan EQ ayarını yapamadım siz yaptınız mı acaba?
ArnoldBlender Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #16 ctrl1 dedi: Hocam bende S9 Pro aldım aynı şekilde memnunum gayet fakat Driver'dan EQ ayarını yapamadım siz yaptınız mı acaba? Genişletmek için tıkla... O işleri pek anlamıyorum ya hocam ben normal halinde bıraktım sizde voice changer çalışıyor mu bu arada?
ctrl1 dedi: Hocam bende S9 Pro aldım aynı şekilde memnunum gayet fakat Driver'dan EQ ayarını yapamadım siz yaptınız mı acaba? Genişletmek için tıkla... O işleri pek anlamıyorum ya hocam ben normal halinde bıraktım sizde voice changer çalışıyor mu bu arada?
C ctrl1 Centipat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #17 ArnoldBlender dedi: O işleri pek anlamıyorum ya hocam ben normal halinde bıraktım sizde voice changer çalışıyor mu bu arada? Genişletmek için tıkla... Bende bunu anlamadım hocam, o neydi?
ArnoldBlender dedi: O işleri pek anlamıyorum ya hocam ben normal halinde bıraktım sizde voice changer çalışıyor mu bu arada? Genişletmek için tıkla... Bende bunu anlamadım hocam, o neydi?
ArnoldBlender Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #18 ctrl1 dedi: Bende bunu anlamadım hocam, o neydi? Genişletmek için tıkla... Nasıl çalıştığını bilmiyorum bende arkadaşlarda deneyecektim ses değiştirir diye gereksiz zaten.
ctrl1 dedi: Bende bunu anlamadım hocam, o neydi? Genişletmek için tıkla... Nasıl çalıştığını bilmiyorum bende arkadaşlarda deneyecektim ses değiştirir diye gereksiz zaten.
C ctrl1 Centipat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #19 ArnoldBlender dedi: Nasıl çalıştığını bilmiyorum bende arkadaşlarda deneyecektim ses değiştirir diye gereksiz zaten. Eki Görüntüle 2546193 Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam denemedim henüz denerim en kısa sürede.
ArnoldBlender dedi: Nasıl çalıştığını bilmiyorum bende arkadaşlarda deneyecektim ses değiştirir diye gereksiz zaten. Eki Görüntüle 2546193 Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam denemedim henüz denerim en kısa sürede.
vincentzp Centipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #20 ArnoldBlender dedi: Nasıl çalıştığını bilmiyorum bende arkadaşlarda deneyecektim ses değiştirir diye gereksiz zaten. Eki Görüntüle 2546193 Genişletmek için tıkla... valorantta ses kasabiliyor musunuz? fps oyunu performanslari nasil kulaklikta? ctrl1 dedi: Bilmiyorum hocam denemedim henüz denerim en kısa sürede. Genişletmek için tıkla...
ArnoldBlender dedi: Nasıl çalıştığını bilmiyorum bende arkadaşlarda deneyecektim ses değiştirir diye gereksiz zaten. Eki Görüntüle 2546193 Genişletmek için tıkla... valorantta ses kasabiliyor musunuz? fps oyunu performanslari nasil kulaklikta? ctrl1 dedi: Bilmiyorum hocam denemedim henüz denerim en kısa sürede. Genişletmek için tıkla...