Yok hocam almadım.MCHOSE V9 Pro'yu sipariş etmiştim fakat iptal ettim iptali kabul ederlerse tabii ürünün birkaç sorunu olduğunu gördüm videolarını izleyince.
Aldıysanız beni bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca.
Siz ne aldınız.
Yok hocam almadım.MCHOSE V9 Pro'yu sipariş etmiştim fakat iptal ettim iptali kabul ederlerse tabii ürünün birkaç sorunu olduğunu gördüm videolarını izleyince.
Aldıysanız beni bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca.
S9 Pro'yu aldınız mı hocam, bende çok arada kaldım ikisi arasında.
Yok hocam almadım.
Siz ne aldınız.
MCHOSE V9 Pro aldım kesinlikle alınır hiçbir sorunu yok soru sorarsanız cevaplarım isterseniz.
V9 Pro aldım gözüken sorunlardan hiçbirini yaşamadım konuşan kişide İngilizce konuşuyor driverde Türkçe.
Müzik için denediniz mi bas ve tizler nasıl neodymium sürücü kullanıyordu V9 Pro tatmin edici mi müzik için ve genel ses kalitesi nasıl.
Hocam bende S9 Pro aldım aynı şekilde memnunum gayet fakat driver'dan EQ ayarını yapamadım siz yaptınız mı acaba?MCHOSE V9 Pro aldım kesinlikle alınır hiçbir sorunu yok soru sorarsanız cevaplarım isterseniz.
V9 Pro aldım gözüken sorunlardan hiçbirini yaşamadım konuşan kişide İngilizce konuşuyor driverde Türkçe.
Hocam bende S9 Pro aldım aynı şekilde memnunum gayet fakat Driver'dan EQ ayarını yapamadım siz yaptınız mı acaba?
Bende bunu anlamadım hocam, o neydi?O işleri pek anlamıyorum ya hocam ben normal halinde bıraktım sizde voice changer çalışıyor mu bu arada?
Bende bunu anlamadım hocam, o neydi?
Bilmiyorum hocam denemedim henüz denerim en kısa sürede.Nasıl çalıştığını bilmiyorum bende arkadaşlarda deneyecektim ses değiştirir diye gereksiz zaten.
Eki Görüntüle 2546193
valorantta ses kasabiliyor musunuz? fps oyunu performanslari nasil kulaklikta?Nasıl çalıştığını bilmiyorum bende arkadaşlarda deneyecektim ses değiştirir diye gereksiz zaten.
Eki Görüntüle 2546193
Bilmiyorum hocam denemedim henüz denerim en kısa sürede.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.