Mchose V9 Pro vs ATK mercury

S9 Pro'yu aldınız mı hocam, bende çok arada kaldım ikisi arasında.

MCHOSE V9 Pro aldım kesinlikle alınır hiçbir sorunu yok soru sorarsanız cevaplarım isterseniz.

Yok hocam almadım.

Siz ne aldınız.

V9 Pro aldım gözüken sorunlardan hiçbirini yaşamadım konuşan kişide İngilizce konuşuyor driverde Türkçe.

MCHOSE V9 Pro aldım kesinlikle alınır hiçbir sorunu yok soru sorarsanız cevaplarım isterseniz.

V9 Pro aldım gözüken sorunlardan hiçbirini yaşamadım konuşan kişide İngilizce konuşuyor driverde Türkçe.

Müzik için denediniz mi bas ve tizler nasıl neodymium sürücü kullanıyordu V9 Pro tatmin edici mi müzik için ve genel ses kalitesi nasıl.

Müzik için denediniz mi bas ve tizler nasıl neodymium sürücü kullanıyordu V9 Pro tatmin edici mi müzik için ve genel ses kalitesi nasıl.

Bass konusunda şu an test ettim fena değil ama aşırı iyi de değil ben bundan önce kullandığım kulaklıklara göre tatmin etti sizi ne kadar tatmin eder bilemiyorum genel ses kalitesi olarak bu fiyatta daha iyisi vardır ama kablosuz bilemiyorum.

Hocam bende S9 Pro aldım aynı şekilde memnunum gayet fakat driver'dan EQ ayarını yapamadım siz yaptınız mı acaba?

Bende bunu anlamadım hocam, o neydi?

Nasıl çalıştığını bilmiyorum bende arkadaşlarda deneyecektim ses değiştirir diye gereksiz zaten.

1753899118953.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı