lsyonm Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #41 ArnoldBlender dedi: mikrofon sanırım içeriye çekilen tarzdaymış üzüldüm v9 pro aldığıma :C Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musunuz yada 3k bandında kablolu kablosuz farketmez iyi bir kulaklık öneriniz var mı uzun ömürlü beyaz olması tercihimdir
ArnoldBlender dedi: mikrofon sanırım içeriye çekilen tarzdaymış üzüldüm v9 pro aldığıma :C Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musunuz yada 3k bandında kablolu kablosuz farketmez iyi bir kulaklık öneriniz var mı uzun ömürlü beyaz olması tercihimdir
emirtemur Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #42 vincentzp dedi: haber edecegim tesekkur ederim Genişletmek için tıkla... Selam hocam, hayırlı olsun. Memnun musunuz?
vincentzp dedi: haber edecegim tesekkur ederim Genişletmek için tıkla... Selam hocam, hayırlı olsun. Memnun musunuz?
vincentzp Centipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #43 @ArnoldBlender emirtemur dedi: Selam hocam, hayırlı olsun. Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam elime ulasti 1.5 haftalik deneyimlerim su yonde. Ses kalitesi ust duzey, bas tiz cok anlamam ama cok iyi. 7.1 modu ve muzik ses modu berbat. Baglanti olarak şarj seviyesine gore degisiyor sanirim. Bazen evin bir ucundan bir ucuna gidiyorum bazen koridorda kopuyor. Mikrofon hem icine gomulu halde iken hem de acik halde calisabiliyor. İcine gomuluyken ses kalitesi dusuyor ama. Oyun oynarken arada kopmalar yasiyorum, baglanti olarak 2.4 kullanıyorum kasamda Type-C var direkt Type-C'yi bagladim.
@ArnoldBlender emirtemur dedi: Selam hocam, hayırlı olsun. Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam elime ulasti 1.5 haftalik deneyimlerim su yonde. Ses kalitesi ust duzey, bas tiz cok anlamam ama cok iyi. 7.1 modu ve muzik ses modu berbat. Baglanti olarak şarj seviyesine gore degisiyor sanirim. Bazen evin bir ucundan bir ucuna gidiyorum bazen koridorda kopuyor. Mikrofon hem icine gomulu halde iken hem de acik halde calisabiliyor. İcine gomuluyken ses kalitesi dusuyor ama. Oyun oynarken arada kopmalar yasiyorum, baglanti olarak 2.4 kullanıyorum kasamda Type-C var direkt Type-C'yi bagladim.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.371 Makaleler 2 Çözümler 34 18 Ağustos 2025 #44 lsyonm dedi: Hocam memnun musunuz ya da 3K bandında kablolu kablosuz fark etmez iyi bir kulaklık öneriniz var mı uzun ömürlü beyaz olması tercihimdir. Genişletmek için tıkla... Fifine H9 alabilirsin.
lsyonm dedi: Hocam memnun musunuz ya da 3K bandında kablolu kablosuz fark etmez iyi bir kulaklık öneriniz var mı uzun ömürlü beyaz olması tercihimdir. Genişletmek için tıkla... Fifine H9 alabilirsin.