MCHOSE V9 Pro vs Fifine H9

Senin kararın dostum ben deneyimlerimi aktarırım istersen alırsın. Diyeceğim tek şey var, boğuk ses yok, ayar yapmayı bilmeyen kişiler böyle diyor, 3K-3.5k bütçede kablosuz isteniyorsa alınır. Kablosuz büyük nimet gerçekten. Hayatında kablosuz kulaklık deneyim etmemiş kişiler sırf sesi biraz daha iyi diye gidip kablolu öneriyorya cidden bir yerlerimle gülüyorum.

Bu bütçede kablosuz alınmaz diyenler sayısı epey fazlaydı bende risk almak istemedim hocam. Parayı zar zor kazanıyoruz asgari ücretli işte zaten :D. Bu arada gerçekten kablosuz büyük nimet, 5 6 ay sonra param olursa yüksek bütçeli kablosuz almayı düşünüyorum 6 7 bine.

Senin kararın dostum ben deneyimlerimi aktarırım istersen alırsın. Diyeceğim tek şey var, boğuk ses yok, ayar yapmayı bilmeyen kişiler böyle diyor, 3K-3.5k bütçede kablosuz isteniyorsa alınır. Kablosuz büyük nimet gerçekten. Hayatında kablosuz kulaklık deneyim etmemiş kişiler sırf sesi biraz daha iyi diye gidip kablolu öneriyorya cidden bir yerlerimle gülüyorum.

2 tane Wireless headset, 2 tane Bluetooth headset, 3-4 tane de kulak içi Bluetooth. Yani ben de bunlar bulunuyor, bilemiyorum artık kablosuz deneyim etmiş miyim etmemiş miyim?

Bu bütçede kablosuz alınmaz diyenler sayısı epey fazlaydı bende risk almak istemedim hocam. Parayı zar zor kazanıyoruz asgari ücretli işte zaten :D. Bu arada gerçekten kablosuz büyük nimet 5 6 ay sonra param olursa yüksek bütçeli kablosuz almayı düşünüyorum 6 7 bine.

Çoğu kişi kulaktan dolma bilgiler ile konuşuyor hocam. Klasik forum zihniyeti.

Neden? Memnun kalacağınızı düşünüyorum ama açıkçası kablosuz isterken kararımı değiştirmezdim ben.

Dediğim gibi bu bütçede ki kablosuzlar alınmaz yorumları fazlaydı ondan dolayı değiştirdim kararımı. Yoksa kablosuz önceliğimdi fakat ses kalitesi farkı çok fazlaysa daha fazla verip V9 Pro almak mantıksızdı.

Hocam siz ne düşünüyorsunuz V9 Pro hakkında. Ve H9 ile arasındaki fark hakkında.

WhatsApp Image 2026-02-15 at 15.30.14.jpeg

Daha geçen hafta V9 Pro hediye geldi kablosuz şart ise ancak öyle alınır bende kendime göre bir EQ çektim ama ne yaparsam yapayım bass ı bir türlü ayarlayamadım hep bir bass a kayıyor EQ bası azaltsam tize çok fazla kaydı bu sefer de bir EQ yaptım o şekilde kullanıyorum V9 Pro'yu denemek için ve kulağım biraz alışsın diye sadece geldiğinden biri onu kullanıyorum H9 çok daha üstün bir ürün yazılımı olamayıp hiç kurcalamama rağmen verdiği ses çok daha temiz default kullandım zaten o haliyle bile çok çok daha iyi v9'un avantajı kablosuz olması başka hiçbir konuda yarışamaz H9 ile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı