MCHOSE vs Attack Shark vs Madlions

Attığın 2 klavye manyetik, diğeri ise mekanik. Yani ne istediğine göre değişir. Attıklarından hiçbiri alınmaz Ace68 hariç. Ben mekanik istersen G75 Pro manyetik istersen attığınız Ace68 öneririm.

Attığın 2 klavye manyetik, diğeri ise mekanik. Yani ne istediğine göre değişir. Attıklarından hiçbiri alınmaz Ace68 hariç. Ben mekanik istersen G75 Pro manyetik istersen attığınız Ace68 öneririm.
Hangisi mekanik hocam ?

Hangisi mekanik hocam ?
Ürünün adına bile bakmadan direk olarak mekanik mi manyetik mi diye bakmıştım Ace68'e. Mekanik yazıyordu. Klasik Hepsiburada işi. Benim hatam.
1758358505399.png

Ben de ajazz, attack shark, mchose, wraith, madlions ve akko markalarının manyetik 60-68 klavyeleri arasında kalmıştım. Technopattaki öneriler, reddit forumlarındaki araştırmalarım, (switch, malzeme kalitesi, kullanım ömrü, marka bilinilirliği ve kalitesi, markaların daha önce geçmişteki ürünlerinin geri dönütleri, yazılım desteği vb. şeyler) sonucu Mchose Ace 68 modelinde karar kıldım. Ducky One 3 TKL klavyeden geçiyorum. Silent red cherry mx switchlerde bozulma başladı. Ne kadar temizlesem de fayda etmiyor artık. Çift basma sorunu falan başladı. Satılığa koydum hatta yeni switchlerle falan uğraşmak istemiyorum. Bir de manyetik klavyeye geçmek istiyorum artık. Daha yeni teknoloji. Uzun lafın kısasası ben Mchose Ace 68 tercih ettim. Klavye daha gelmedi. Gelince de umduğum gibi çıkar umarım pişman olmayız aldığımıza. Uzun süreli kullanmak istiyorum çünkü HP Omen Encoder klavyem gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı