MCHOSE vs Darmoshark mouse

Küçük ise Darmoshark M3S Max al bende aynı shapeye sahip mouse m3s Max var benim de elim 18 falan.
O zaman onu alayım dediğim gibi özellikler aynı ise boyutu elime uyanı almam lazım elimde kücük m3s max alayım madem

Küçük ise Darmoshark M3S Max al bende aynı shapeye sahip mouse m3s Max var benim de elim 18 falan.
Hocam m3s max claw tutusa daha uygun gibi dediler ne düşünüyorsun istersen attıkları fotoyu atabilirim herşeyi aynıymış ama clawa daha uygun gibi sanki dediler.

Son düzenleme:
O zaman onu alayım dediğim gibi özellikler aynı ise boyutu elime uyanı almam lazım elimde kücük m3s max alayım madem

Hocam m3s max claw tutusa daha uygun gibi dediler ne düşünüyorsun istersen attıkları fotoyu atabilirim herşeyi aynıymış ama clawa daha uygun gibi sanki dediler.
İkisi içinde uygun hocam. Herşeyi aynı dediler ise mousedan anlamıyorlar. Boyut olarak hayvan kadar fark var.
Screenshot_2025-03-31-12-29-34-269_com.android.chrome-edit.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_3398.png
    IMG_3398.png
    138,5 KB · Görüntüleme: 43
Kaç cm bir farktan bahsediyoruz claw dedikleri için bana bir soğuma gelmişti attıkları fotoyu atacağım şimdi

Yani fark ortada CM olarak bilemiyorum. Hatta senin için elimi ölçtüm 18-10 çıktı. Hatta sana palm ve claw tutuşumu göstereyim. Hatta shapeleri bile aynı bendeki modeli m3s Pro. Eloshapesden bakabilirsin sende tamamen aynı. Hatta fotoğrafını ekledim.

Dosya Ekleri

• IMG_20250331_123505.jpg
    IMG_20250331_123505.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20250331_123458.jpg
    IMG_20250331_123458.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2025-03-31-12-36-50-494_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-03-31-12-36-50-494_com.android.chrome-edit.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 35
Yani fark ortada CM olarak bilemiyorum. Hatta senin için elimi ölçtüm 18-10 çıktı. Hatta sana palm ve claw tutuşumu göstereyim. Hatta shapeleri bile aynı bendeki modeli m3s Pro. Eloshapesden bakabilirsin sende tamamen aynı. Hatta fotoğrafını ekledim.
M3s max alayım ya emin olamadım ama bakacağız artık diğeri büyük olursa hiç çekilmez.

M3S Max'in boyutlarıyla neredeyse aynı bir farem sadece uzunluk olarak biraz daha kısa. Ben de palm kullanıyorum gayet rahat.
Saolun

Sensör dışı + sı var mı MCHOSE'e göre bu farenin @egemebb
İndirimle almak istiyosan klavyeyi al o siteden 75 prolu bişeydi mouse olarak darmosharkta karar kıldım

Evet var. Switch ve mcu.
Hocam herkes klavye almıs iyzico parolapara indirimiyle vs vs benim klavyem vardı tercih etmedim o konudan birisi aklıma scyroxu getirdi 2100 tlye geliyor diyor ne düşünüyosun bu konu hakkında ?

Son düzenleme:
İndirimle almak istiyorsan klavyeyi al o siteden 75 Pro'lu bir şeydi mouse olarak Darmoshark'ta karar kıldım

Hocam herkes klavye almıs İyzico parolapara indirimiyle vs. Benim klavyem vardı tercih etmedim o konudan birisi aklıma Scyrox'u getirdi 2100 TL'ye geliyor diyor ne düşünüyosun bu konu hakkında?

Yani Hz olayları gereksiz ise gerek yok scyroxa. Optik switch güzele benziyor ama Scyrox'ta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı