MCHOSE X75 vs Wraith W75

FBMI

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Başlıkta belirttiğim ve ayrıyeten:

MCHOSE GX87 Lite​

VGN V87 Pro​

MCHOSE Ace 60 Pro​

MCHOSE X75.

Wraith W75.

Bu 5 klavye forumda çok tavsiye ediliyor. 3-4 k bütçem var. Sizce hangisini ve neden almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğunlukla FPS oynuyorsan manyetik switch tercih et; knob istiyorsan W75, istemiyorsan MCHOSE Ace 60 Pro. Manyetik Switch'e ihtiyacın yoksa, knob istiyorsan X75'i, istemiyorsan diğerlerinden birini tercih edebilirsin. Bir de hangi tür sesi seviyorsan, ona göre seçim yap derim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çoğunlukla FPS oynuyorsan manyetik switch tercih et; knob istiyorsan W75, istemiyorsan MCHOSE Ace 60 Pro. Manyetik Switch'e ihtiyacın yoksa, knob istiyorsan X75'i, istemiyorsan diğerlerinden birini tercih edebilirsin. Bir de hangi tür sesi seviyorsan, ona göre seçim yap derim.

Knob ne demek peki? CS LoL BF Apex türevi oyunlar oynuyoruz arkadaşlarla. Sizin en net iki tavsiyeniz sırasıyla ne olurdu? Ya da başka bir öneriniz var mı bu klavyelerden farklı? Çok teşekkürler.

Klavyedeki knob, sesi açıp kısmaya veya müziği duraklatıp oynatmaya yarıyor. Eğer FPS oyunları oynuyorsanız, W75'i tercih edebilirsiniz.

Klavyedeki knob, sesi açıp kısmaya veya müziği duraklatıp oynatmaya yarıyor. Eğer FPS oyunları oynuyorsanız, W75'i tercih edebilirsiniz.

Peki kronik sorunları olduğu ve parasını hak etmediği söyleniyor. Sorun çıkarsa garanti tarafında bir problem yaşar mıyım? Malının arkasında duruyor mu firma?

O problemler yeni üretimlerde yok diye biliyorum. Çoğu sorun gitti. Ama hala true 8KHz vermiyor sanırım. F/P istersen ace 60 Pro al direkt.
Ace 60 pro çok küçükmüş yeni farkettim :) x75 ve GX 87 lite sesi çok hoş geldi. Aralarında fark nedir acaba?
Beyazdan 500 Tl daha ucuz. Galiba tek fark renk beyaz X75 ile.

Peki kronik sorunları olduğu ve parasını hak etmediği söyleniyor. Sorun çıkarsa garanti tarafında bir problem yaşar mıyım? Malının arkasında duruyor mu firma?

Ace 60 Pro çok küçükmüş yeni fark ettim :) X75 ve gx 87 Lite sesi çok hoş geldi. Aralarında fark nedir acaba?
Beyazdan 500 TL daha ucuz. Galiba tek fark renk beyaz X75 ile.

Biri yorumlarda: Rapid Trigger'ı 0.1'e ayarladığımda, özellikle rekabetçi oyunlarda bazen tuşlar takılı kalıyormuş gibi oluyor ya da bastığım halde tepki vermiyormuş hissi veriyor. Demiş. Ama yorumların %95'i olumlu, arada hatalı ürün çıkmış olabilir. Bu arada, tuşların ışığı geçirmesini istiyorsan Keycaps'in lazer kesim olması ve PCB üzerindeki LED'lerin kuzey tarafta olduğuna dikkat et hocam. GX87 Lite'ın sesini ben de çok beğendim, daha çok Creamy'ye yakın thock bir ses çıkarıyor. Ben şahsen creamy sesi seviyorum. X75 ise kulağıma çok sesli thocky geldi, pek beğenmedim. X87 Lite'in bataryası daha fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı