MCHOSE X75 vs Wraith W75

Biri yorumlarda: Rapid Trigger'ı 0.1'e ayarladığımda, özellikle rekabetçi oyunlarda bazen tuşlar takılı kalıyormuş gibi oluyor ya da bastığım halde tepki vermiyormuş hissi veriyor. Demiş. Ama yorumların %95'i olumlu, arada hatalı ürün çıkmış olabilir. Bu arada, tuşların ışığı geçirmesini istiyorsan Keycaps'in lazer kesim olması ve PCB üzerindeki LED'lerin kuzey tarafta olduğuna dikkat et hocam. GX87 Lite'ın sesini ben de çok beğendim, daha çok Creamy'ye yakın thock bir ses çıkarıyor. Ben şahsen creamy sesi seviyorum. X75 ise kulağıma çok sesli thocky geldi, pek beğenmedim. X87 Lite'in bataryası daha fazla.

GX87 Lite çok beğendim evet. Bunu düşünüyorum şu an. Bir kronik problemi yoksa eğer ya da bu fiyat bandında daha iyisi vs.

GX87 Lite'ın sesiyle oldukça benzer, ben de beğendim. Ayrıca PCB'deki LED'ler güney tarafta olduğu için, lazer kesim Keycaps'lerle uyumlu daha iyi görünüyor. Knob ve keycaps farkına 300 TL fazla vermek mantıklı gibi. Bu arada, parola para ve İyzico ile yapılan ilk alışverişte 900 TL daha uyguna geliyor.

Boyut ve dediğin gibi side printed farkı var. Yani zevke göre seçilir ikisinden bir.

GX87 Lite'ın sesiyle oldukça benzer, ben de beğendim. Ayrıca PCB'deki LED'ler güney tarafta olduğu için, lazer kesim Keycaps'lerle uyumlu daha iyi görünüyor. Knob ve keycaps farkına 300 TL fazla vermek mantıklı gibi. Bu arada, Parola Para ve İyzico ile yapılan ilk alışverişte 900 TL daha uyguna geliyor.

Gaming Gen TR içinde geçerli mi?
İkisini ayrı ayrı mı yoksa aynı anda mı kullanıyoruz?

Gaming Gen TR içinde geçerli mi?
İkisini ayrı ayrı mı yoksa aynı anda mı kullanıyoruz?

İyzico kampanyası Gaming Gen TR'de haziran sonuna kadar geçerli. İlk İyzico ile ödeme yaptığınız alışverişte anında 500 TL kazanma kampanyası var. Uygulama üzerinden önce “bu kampanyaya katıl” diyorsunuz, sonra alışveriş sırasında İyzico ile öde seçeneğine tıklayıp Parolapara kart numarasını girerek ödemenizi yapıyorsunuz. Sonra Parolapara hesaba 400 TL geliyor, İyzico hesaba 500 TL geliyor.

GX87 Lite'ın sesiyle oldukça benzer, ben de beğendim. Ayrıca PCB'deki LED'ler güney tarafta olduğu için, lazer kesim Keycaps'lerle uyumlu daha iyi görünüyor. Knob ve keycaps farkına 300 TL fazla vermek mantıklı gibi. Bu arada, Parola Para ve İyzico ile yapılan ilk alışverişte 900 TL daha uyguna geliyor.
Switch tarafında ve diğer özellikler bakımından daha mı iyi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı