MCPE almaya değer mi?

Arkadaşlar oyun değişti IOS'ta alınmazda Android pahalı değil serverlar yani oynanır mı 500 ms belki ancak realms için para vermete gerek yok Xbox hesabıyla oyuna davet edebilirsiniz yani eder -15.50 TL. Bu arada ben zaten aldım taa 1.0.0 sürümünden. Bir deneyin derim PC tadını beklemeyin ancak oyun her yerde kasmasız oynanabiliyor bunu göz önüne koyun ayrıca pistonlar chestleri itebiliyor. Ben trial indirin sonra beğenirseniz Full alabilirsiniz derim.

Ona vereceğeniz para ile belki Grid Autosport alabilirdiniz Mobile'deki en iyi araba oyunu bana göre, tabii siz araba oyunu da sevmiyor olabilirsiniz size kalmış iyi eğlenceler.

Ona vereceğeniz para ile belki Grid autosport alabilirdiniz Mobile'deki en iyi araba oyunu bana göre, tabii siz araba oyunu da sevmiyor olabilirsiniz size kalmış iyi eğlenceler.

Araba oyunu Minecraft yerini tutmaz YouTube üzerinden bionic, quif veya başka MC oyuncularının 2021 deneyimlerini izleyebilirsiniz. Grid'e laf etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı