arda307 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 999 Çözümler 4 23 Temmuz 2021 #1 Selamlar. Ben Minecraft Pocket Edition'nun 1.0.6.0 versiyonunu oynuyorum. Telefonumun Android sürümü eski olduğu için. Ben bu dünyaları uygulama içine kaydetmişim, bu dünyaları nasıl hariciye aktarabilirim? Yedekleme amaçlı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2021
Selamlar. Ben Minecraft Pocket Edition'nun 1.0.6.0 versiyonunu oynuyorum. Telefonumun Android sürümü eski olduğu için. Ben bu dünyaları uygulama içine kaydetmişim, bu dünyaları nasıl hariciye aktarabilirim? Yedekleme amaçlı.
Kaslı Avokado Centipat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 227 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce GTX 1660 Super Ryzen 5 3500x Neo Forza 2x8 Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2022 #2 Buldun mu? Artı 0 Eksi
Alper Yılmax Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 Buldunuz mu banada lazım arda307 dedi: Selamlar. Ben Minecraft Pocket Edition'nun 1.0.6.0 versiyonunu oynuyorum. Telefonumun Android sürümü eski olduğu için. Ben bu dünyaları uygulama içine kaydetmişim, bu dünyaları nasıl hariciye aktarabilirim? Yedekleme amaçlı. Genişletmek için tıkla... Aynı konuyu bende açtım fakat gelen cevaplar farklı ise yarıyor Artı 0 Eksi
Buldunuz mu banada lazım arda307 dedi: Selamlar. Ben Minecraft Pocket Edition'nun 1.0.6.0 versiyonunu oynuyorum. Telefonumun Android sürümü eski olduğu için. Ben bu dünyaları uygulama içine kaydetmişim, bu dünyaları nasıl hariciye aktarabilirim? Yedekleme amaçlı. Genişletmek için tıkla... Aynı konuyu bende açtım fakat gelen cevaplar farklı ise yarıyor