The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.886 Çözümler 70 Yer İstanbul 21 Mart 2022 #11 342524 dedi: Link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Minecraft: Bedrock Edition Creator Documentation Microsoft'un dokümanlarında MCreator gibi bir IDE yerine metin editörleri ile anlatıyor.
342524 dedi: Link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Minecraft: Bedrock Edition Creator Documentation Microsoft'un dokümanlarında MCreator gibi bir IDE yerine metin editörleri ile anlatıyor.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 21 Mart 2022 #12 The User 0 dedi: Minecraft: Bedrock Edition Creator Documentation Microsoft'un dokümanlarında MCreator gibi bir IDE yerine metin editörleri ile anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Visual studio'ya hangi kodlama dilini yüklemem lazım?
The User 0 dedi: Minecraft: Bedrock Edition Creator Documentation Microsoft'un dokümanlarında MCreator gibi bir IDE yerine metin editörleri ile anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Visual studio'ya hangi kodlama dilini yüklemem lazım?
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.886 Çözümler 70 Yer İstanbul 21 Mart 2022 #13 342524 dedi: Visual studio'ya hangi kodlama dilini yüklemem lazım? Genişletmek için tıkla... Sanırım VSCode ile anlatmış. JSON ile alakalı eklentileri yükleyebilirsin. Parantez renklendirme işine yarayabilir. Bir de Bedrock'ta Javascript kullanılıyordu önceden. Javascript ile alakalı eklentiler yükleyebilirsin.
342524 dedi: Visual studio'ya hangi kodlama dilini yüklemem lazım? Genişletmek için tıkla... Sanırım VSCode ile anlatmış. JSON ile alakalı eklentileri yükleyebilirsin. Parantez renklendirme işine yarayabilir. Bir de Bedrock'ta Javascript kullanılıyordu önceden. Javascript ile alakalı eklentiler yükleyebilirsin.
Aerosteon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 275 Çözümler 6 21 Mart 2022 #14 342524 dedi: Visual studio'ya hangi kodlama dilini yüklemem lazım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oynatma listesi bu arada. Bence başlangıç olarak şuan ne yaptıysanız silin ve burdan başlayın ne yapıyorsa adım adım ilerleyin.
342524 dedi: Visual studio'ya hangi kodlama dilini yüklemem lazım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oynatma listesi bu arada. Bence başlangıç olarak şuan ne yaptıysanız silin ve burdan başlayın ne yapıyorsa adım adım ilerleyin.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.886 Çözümler 70 Yer İstanbul 21 Mart 2022 #15 Aerosteon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bedrock için istiyor.
Aerosteon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bedrock için istiyor.
Aerosteon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 275 Çözümler 6 21 Mart 2022 #16 The User 0 dedi: Bedrock için istiyor. Genişletmek için tıkla... Nerede belirtmiş. Görmedim de.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.886 Çözümler 70 Yer İstanbul 21 Mart 2022 #17 Aerosteon dedi: Nerede belirtmiş. Görmedim de. Genişletmek için tıkla... Burada: 342524 dedi: Hocam bedrock için mod yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla...
Aerosteon dedi: Nerede belirtmiş. Görmedim de. Genişletmek için tıkla... Burada: 342524 dedi: Hocam bedrock için mod yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla...
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #18 342524 dedi: MC modlamak istiyorum. Bu program nasıldır? Genişletmek için tıkla... Kendim mod yaptım. Çok güzel, yaparken aşırı eğlendim. Çoğu şeyi eklemişler o da bir harika olmuş. Kesinlikle tavsiye ederim.
342524 dedi: MC modlamak istiyorum. Bu program nasıldır? Genişletmek için tıkla... Kendim mod yaptım. Çok güzel, yaparken aşırı eğlendim. Çoğu şeyi eklemişler o da bir harika olmuş. Kesinlikle tavsiye ederim.