Minecraft: Bedrock Edition Creator Documentation Microsoft'un dokümanlarında MCreator gibi bir IDE yerine metin editörleri ile anlatıyor.Link atar mısınız?
Minecraft: Bedrock Edition Creator Documentation Microsoft'un dokümanlarında MCreator gibi bir IDE yerine metin editörleri ile anlatıyor.Link atar mısınız?
Visual studio'ya hangi kodlama dilini yüklemem lazım?Minecraft: Bedrock Edition Creator Documentation Microsoft'un dokümanlarında MCreator gibi bir IDE yerine metin editörleri ile anlatıyor.
Sanırım VSCode ile anlatmış. JSON ile alakalı eklentileri yükleyebilirsin. Parantez renklendirme işine yarayabilir. Bir de Bedrock'ta Javascript kullanılıyordu önceden. Javascript ile alakalı eklentiler yükleyebilirsin.Visual studio'ya hangi kodlama dilini yüklemem lazım?
Visual studio'ya hangi kodlama dilini yüklemem lazım?
Nerede belirtmiş. Görmedim de.Bedrock için istiyor.
Burada:Nerede belirtmiş. Görmedim de.
Hocam bedrock için mod yapılabilir mi?
Kendim mod yaptım. Çok güzel, yaparken aşırı eğlendim. Çoğu şeyi eklemişler o da bir harika olmuş. Kesinlikle tavsiye ederim.MC modlamak istiyorum. Bu program nasıldır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.