Sürprizbozan Mcu Thor vs DC superman

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qRowLing

Hectopat
Daha fazla  
Evet galiba uzun zamandır böyle bir versus gelmedi sosyale ama bana sorarsanız DC ve mcu arasındaki en iyi komp Superman ve Thor'dur.(Batman ve Iron Man de olabilir)her neyse konumuz kapışırsa kimin kazanacağı değil mi? Bana sorarsanız Thor'un zor da olsa kazanabileceğini düşünüyorum, peki şimdi nedenlerine gelelim:

Thor Superman'e göre daha fazla filmde oynadığı için featleri daha yüksek bu yüzden Thor'un gücünü belirleyebiliyoruz ancak Superman'e bakacak olursak en fazla 3 4 filmde gördük (Black adamı saymıyorum çünkü orada sadece gözüktü) ancak Superman'in featleri de gerçekten çok iyi mesela: Motherboxu ayırması, doomsdayle kapıştıktan sonra yaşanan patlamada hasar almaması, flashın hızına tepki vermesi, justice League'u tek başına yenmesi (evil form ama sonuçta hiç zorlanmadan yenmeyi başardı) justice League'u solo yapan steppenwolfu yenmesi bunlardan sadece birkaçı.

Şimdi gelelim Thor Odinson'un featlerine: Neutron yıldızına (yıldızlar arasında en güçlü olduğu teorisi var) kaldırması ve yıldızı uyandırması, Full potansiyeldeki güç taşının patlattığı gemide Thor'un hasar almaması, 6 taşlı thanosu yenmesi, mjolnirin onca darbesine dayanan bifrost köprüsünü yıldırımıyla teklemesi, the Avengers filminde şimşekleriyle leviathanları teklemesi, ışık hızındaki saldırılara tepki verebilmesi(zeusun thunderboltu),gölgeler diyarında sadece eline stormbreaker'i çağırarak hatrı sayılır bir hasar bırakması gibi. Sizce bu karşılaşmayı kim alır? (ancak yok Thor tekler yok superman tekler gibi yorumlar değil de daha açıklayıcı yorumlar yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnanmazsınız ama Süperman'den ben korkuyorum. Kurgusal olsa bile güçleri korkutucu, dünyada gerçekten süperman olsa kim onu durdurabilir ki?

Hocam superman motherboxu tek başına ayırmıyor ki Cyborg'da yardım ediyor. Neden herkes sadece superman ayırıyor sanıyor anlamıyorum.

Mcu dediğine göre thor'un kazanma şansı bence daha az . Fiziksel güç olarak muhtemelen süpermen'den daha düşük bir seviyede ancak mjolnir ile güç farkı azalabilir. Süpermen mcu'larda geldim yendim gittim kafasında bir karakter. Karakterin kendini sınıra kadar zorladığı durumları neredeyse hiç görmüyoruz ama bu demek değildir ki süpermen daha güçlü. Ama yinede süpermen'in kazanacağını düşünüyorum çünkü thor'un yıldırım hızındaki saldırıları flas'ı gözleri ile takip edip yakalaması veya flash ile yarışta eşit ilerlemesi süpermenin daha hızlı olduğu hissini veriyor bana. Bunların yanı sıra süpermenin x ışını görüşü (rakibinin kendisine sinsi saldırı yapmasını engelliyor.), Darkseid'e hatrı sayılır hasar veren lazer gözleri, Binalara zarar verecek seviyedeki ses gücü, kilometrelerce uzaktaki sesleri net duyup ayırabilmesi (rakibin plan yapmasına engel olabilir), (Mcu'da göründü mü bilmiyorum ancak geniş alanları dondurabilecek buz nefesi) gibi özellikleri ile süpermen bana kalırsa bu savaşın galibi olurdu. Tabi comics halleri ile bir kıyaslama da yapılabilir ve bu iki karakterin zirve seviyelerinin karşı karşıya gelirse konuşması zevkli bir içerik çıkabilir.

Hocam superman motherboxu tek başına ayırmıyor ki Cyborg'da yardım ediyor. Neden herkes sadece superman ayırıyor sanıyor anlamıyorum.
Cyborg olmasa ayıramazdı.

Eğer üzerine birden fazla nükleer bomba atılırsa dayanabilir mi sence.
Tek bir nükleer bomba süpermen'i ölüm noktasına getirebilir veya direkt öldürebilir ancak bu seçenek milyonlarca insanın ölmesine sebep olacağı için kullanılamaz. Dünyanın her hangi insan olmayan bir bölgesinde yapılsa da sonuç aynı olurdu. Yayılan radyoaktif zehir hava yoluyla yine insanlara ulaşırdı. Uzayda da bunu yapmak imkansız'a yakın olurdu çünkü oksijene ihtiyaç var. Ama yinede diyelim ki atom bombasını uzayda patlatmayı başardın bu yine de dünyayı tehdit eden bir sorun olurdu. Dünya etrafında Yörüngesinde dönen veya dönmeyen onlarca göktaşının ve uydunun dünyaya düşmesine sebep olabilirdi. Yani bu seçeneği rafa kaldırmak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı