MDI G274QPF-QD görseldeki ölü piksel mi?

HeroGTR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün Vatan Bilgisayar'dan aldım. Sabah fark etmedim yaptığın testlerde ama şu an fark ettim. Sorun oluşturur mu? Firmanın 5 ve üzerini kabul ettiği yazılmış genelde. THH başvurmak mantıklı mı? Buna benzer bir durum yaşayan THH aracılığıyla değişim iade yapn var mı? Ayrıca ileride artma ihtimali var mıdır?

Dosya Ekleri

• IMG_3597.jpeg
    IMG_3597.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 444
  • IMG_3599.jpeg
    IMG_3599.jpeg
    44,7 KB · Görüntüleme: 416
Bugün Vatan Bilgisayar'dan aldım. Sabah fark etmedim yaptığın testlerde ama şu an fark ettim. Sorun oluşturur mu? Firmanın 5 ve üzerini kabul ettiği yazılmış genelde. THH başvurmak mantıklı mı? Buna benzer bir durum yaşayan THH aracılığıyla değişim iade yapn var mı? Ayrıca ileride artma ihtimali var mıdır?

Evet bu ölü piksel öncellikle geçmiş olsun direkt olarak internet üzerinden ölü piksel muhabbetine girmeden caydım iade etmek istiyorum deyin THH falan gerek kalmaz konuya girersen servis derler.

Şunu da unutmadan vatan iade/değişim konusunda en uyuz firmalardan biri.

O yüzden müşteri temsilcisiyle konuşurken çok detaylı konuya girmeyin hatta isterseniz direkt en yakın vatan mağazasına gidip iade edin bana 2 ölü pikselli monitör gelmişti mağazaya götürdük sadece neden iade etmek istiyorsunuz dediler cayma hakkımızı kullanmak istiyoruz dedik sorgulamadan iade aldılar müşteri hizmetleri vatanın adamı delirtir.

Son düzenleme:

Alttaki arkadaş gibi dürüst olayım derken markanın servise gönder deyip başından savmasıyla karşı karşıya kalmak istemiyorsan dediğim gibi yapın hocam.

ASUS ROG STRIX XG249cm ölü pixel çıktı

Peki direk aldığım yere mi yoksa herhangi bir vatan şubesinden bunu halledebilir miyim ?

Peki direk aldığım yere mi yoksa herhangi bir vatan şubesinden bunu halledebilir miyim?

Herhangi bir vatan şubesine gidip iade edebilirsiniz ürünü genelde çalıştırıp incelemiyorlar en azından benim yaşadığım vatan şubesinde direkt öyle olmuştu ölüpiksel muhabbetine girmeden memnun kalmadım diyerek işin içinden sıyrıl ekstra olarak bu adamlar bu ürünü tekrar satarsa diye ürünün seri numarasının fotoğrafını çekip bu konuya atarsan başkasına satarlarsa adam bu konudan görüp bu adama satıp bana geri paketleyip sıfır diye bana sattınız diyebilsin.

Peki direk aldığım yere mi yoksa herhangi bir vatan şubesinden bunu halledebilir miyim?

Dürüst davranayım değişim isteyeyim dersen oradaki adamın insitayifine kalırsın %80 ihtimalle servise gönderelim diyecek %20 ihtinalle direkt değişecekler ki vatan konu olunca hiç sanmıyorum.

Adama ölü pikselli deyip değişim istersen unutmaki adama artık cayma hakkımı kullanıp iade etmek istiyorum desende adam duyduktan sonra iş işten geçer.

@@casrowphantom @HeroGTR
Arkadaşın dediği doğruda o zamanda görerek aldınız iade değişim hakkınız yok derler.

Bunun kutusundan garanti kitapçığı belgesi çıkmıyor. Orada ölü piksel garantisinin ne kadar süreyle geçerli olduğu belirtmek zorunda. Bende aldım yok. Sanırım ürünü kaydetirip Msi sayfasın indireceğiz. Sen bunuda yapamazsın keşke orada inceleyip te öyle alsaydınız.

Servise göndermemeye çalış değiştirsinler.

@@casrowphantom @HeroGTR
Arkadaşın dediği doğruda o zamanda görerek aldınız iade değişim hakkınız yok derler.

Bunun kutusundan garanti kitapçığı belgesi çıkmıyor. Orada ölü piksel garantisinin ne kadar süreyle geçerli olduğu belirtmek zorunda. Bende aldım yok. Sanırım ürünü kaydetirip Msi sayfasın indireceğiz. Sen bunuda yapamazsın keşke orada inceleyip te öyle alsaydınız.

Servise göndermemeye çalış değiştirsinler.
Hocam orda ödeme gerçekleştikten sonra ben açılmasını istemiştim . Çalışan taktı kırık vs varmı diye bu şekilde bakıldı. Ölü piksel o esnada cıksa dahi dahil değil diyorlar. Cayma hakkında görmek ya da görmemek şeklinde bir ibare bulunmuyor. İade şansım almaz mı ?

Herhangi bir vatan şubesine gidip iade edebilirsiniz ürünü genelde çalıştırıp incelemiyorlar en azından benim yaşadığım vatan şubesinde direkt öyle olmuştu ölüpiksel muhabbetine girmeden memnun kalmadım diyerek işin içinden sıyrıl ekstra olarak bu adamlar bu ürünü tekrar satarsa diye ürünün seri numarasının fotoğrafını çekip bu konuya atarsan başkasına satarlarsa adam bu konudan görüp bu adama satıp bana geri paketleyip sıfır diye bana sattınız diyebilsin.

Dürüst davranayım değişim isteyeyim dersen oradaki adamın insitayifine kalırsın %80 ihtimalle servise gönderelim diyecek %20 ihtinalle direkt değişecekler ki vatan konu olunca hiç sanmıyorum.

Adama ölü pikselli deyip değişim istersen unutmaki adama artık cayma hakkımı kullanıp iade etmek istiyorum desende adam duyduktan sonra iş işten geçer.
Dediğiniz şekilde bi görüşeceğim hocam.

@@HeroGTR
Vatan cins servise gönderiyor. Zamanımda servis anakartımı kaybettide yinede tüketici hakem heyeti yoluyla aldım paramı.

@@HeroGTR
Vatan cins servise gönderiyor. Zamanımda servis anakartımı kaybettide yinede tüketici hakem heyeti yoluyla aldım paramı.
Hocam değişim iade yapamadım şuan için servise gönderip iade bekleyeceğim. Gelmediği durumda direkt thh ye başvuracağım. Zaman kaybı olsa da firmaların iade almadığına dair elimde bir yazı olacak.

Hocam aldığım şube ile tartışma yaşadık, iade almadıklarına dair belge de alamadım. Başka bir şubesinde ise ordan almış olsam 1 gün içinde değiştirebileceklerini söylediler. Şimdilik MSI ilgilenecek iade kabul etmezse THH yazacağım. 1 ölü piksel ve ekran sızdırması nedeniyle. Süreç biraz uzayacak ama sonunda iade alınır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı