T TheBigLemonHD Decapat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 413 Çözümler 4 Yer Denizli 28 Nisan 2021 #31 Bana da eskiden başvuru yapmamama ve ihtiyacım olmamamsına rağmen vermişlerdi. Bir süre kullanıp ihtiyacı olan birine hediye etmiştim.
Bana da eskiden başvuru yapmamama ve ihtiyacım olmamamsına rağmen vermişlerdi. Bir süre kullanıp ihtiyacı olan birine hediye etmiştim.
M.Arda Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.625 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #32 suskunkedi dedi: Durumları iyi ise neden tablete başvuruyorlar? Genişletmek için tıkla... Hocam başvuruyorlar dediğim öyle gidip kağıt mağıt doldurmadılar. Öğretmen gruba tablet ve internet dağıtma uygulamasından yararlanmak isteyen var mı diye sordu çoğu kişi evet dedi. Gözü aç ise demek ki.
suskunkedi dedi: Durumları iyi ise neden tablete başvuruyorlar? Genişletmek için tıkla... Hocam başvuruyorlar dediğim öyle gidip kağıt mağıt doldurmadılar. Öğretmen gruba tablet ve internet dağıtma uygulamasından yararlanmak isteyen var mı diye sordu çoğu kişi evet dedi. Gözü aç ise demek ki.