Meb e tab tabletin bluetoothu açılmıyor

Ramo28

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar e tab tableti mim bluetooth u açılmıyor ilk zamanda çalışıyordu ama şimdi açılmıyor bluetooth açık a tıklayınca kendini tekrar kapalı konumuna getiriyor.

Ben onları Meb'in engellediğini düşünüyorum. Aynı sorun bende de var, bluetooth açılıyor fakat paylaşmaya çalışınca başarısız diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ozaman okullar açılınca müdüre ver göndersin servise ama bişey değişmez bluetooth Meb tarafından engelleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten öyle yapıcam ama arkadaşlarıma sordum onlarda sorun yok ve bazen bluetooth kendi kendine açılıyor virüs alabilir diye taradım virüs bulamadı avg internette gördüm birkaç kişide de aynı sorun varmış.

Meb tabletlerinindeki uygulamaların yüzde 90'ı engelli arkadaşlar. Ayrıca öğrencilerde kullanılmayan uygulamalar öğretmenlere verilen cihazlarda kullanabiliyor. Cihazı kırdırmayı düşünmeyin başınıza dert alabilirsiniz benden söylemesi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı