ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 25 Ekim 2023 #11 GoDd1 dedi: Muhtemelen akıllı tahtada WI-FI yoktur. Genişletmek için tıkla... Bu zamana kadar gittiğim tüm okullarda vardı. Onlarda neden olmasın ki?
GoDd1 dedi: Muhtemelen akıllı tahtada WI-FI yoktur. Genişletmek için tıkla... Bu zamana kadar gittiğim tüm okullarda vardı. Onlarda neden olmasın ki?
xBayEmirhan Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #12 Arkadaşlar okulumuzdaki akıllı tahtalar biraz eski (lise) bu yüzden Wi-Fi yoktu, CroxyProxy'e de giremedim. Fakat Prezi'yi açabildim erişim kısıtlaması yoktu.
Arkadaşlar okulumuzdaki akıllı tahtalar biraz eski (lise) bu yüzden Wi-Fi yoktu, CroxyProxy'e de giremedim. Fakat Prezi'yi açabildim erişim kısıtlaması yoktu.
tmertarin.py Centipat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 28 Mayıs 2024 #13 Gezginler'den hotspot VPN indirip bağla böylece MEB erişim engeli kapatılmış olur.