MEB GM E-tab 4 rootlucam ama oyun dosyalarını yedekleme?

Ahmet Baklacı

Megapat
Yer
Mordor
Arkadaşlar, ben tableti rootlacam ama Recep abinin yöntemiyle tableti pc'ye falan bağlayabiliyorum ama bazı oyunlar falan var ''Modern Combat'' falan yüklemiştim bölüm geçtim.
Asıl sorum; tableti rootlamadan önce oyunları yedekleyebilir miyim veya tableti simdi rootlasam ''titanyum backup'' ile oyun dosyalarını falan yedeklesem o dosyaları pc'ye atıp sonra tableti formatlayıp tekrar ''titanyum backup'' ile kendi oyun dosyalarını tablette kursak olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerimi uygularsan uygulamayayı yedeklersin.
Sd kart>Android>DATA burada kaybolmasını istemediğin oyun dosyasını pc'ye aktar root attıktan sonra internetten aynı sürümün apk yüklemelisin ve pc'ye attığın dosyayı tekrar pc'den tekrar Sd kart>Android>data'ya at.
Not: Eğer oyunu sd kart>Android>Obb attıysan ''.COM'' dosyasını yedekle ve tekrardan ''Sd kart>Android>OBB'' At.

Dediklerimi uygularsan uygulamayayı yedeklersin.
Sd kart>Android>DATA burada kaybolmasını istemediğin oyun dosyasını pc'ye aktar root attıktan sonra internetten aynı sürümün apk yüklemelisin ve pc'ye attığın dosyayı tekrar pc'den tekrar Sd kart>Android>data'ya at.
Not: Eğer oyunu sd kart>Android>Obb attıysan ''.COM'' dosyasını yedekle ve tekrardan ''Sd kart>Android>OBB'' At.
Asıl anlatmak istediğim oyundaki levelleri ''Titanyum Backup Pro'' bunu yapabiliyordu?

Kardeşim sen root atacaksın değil mi root atarsan veriler silinmiyor kardeşim buyur sana link vereyim konuyu incele ben kendim yaptım.
Hiçbir veri kaybım olmadı sadece tableti kapatıp açman yeterli olacaktır eğer tabletinin rootlu mu deyil mi bakmak istersende CPU Z'yi ''Google Play''dan bulabilirsin buyur konu linki yapamassan yardımcı olurum mesaj atman yeterli.

Link: General Mobile E-Tab 4 Root Rehberi | Technopat Sosyal

Kardeşim sen root atacaksın değil mi root atarsan veriler silinmiyor kardeşim buyur sana link vereyim konuyu incele ben kendim yaptım.
Hiçbir veri kaybım olmadı sadece tableti kapatıp açman yeterli olacaktır eğer tabletinin rootlu mu deyil mi bakmak istersende CPU Z'yi ''Google Play''dan bulabilirsin buyur konu linki yapamassan yardımcı olurum mesaj atman yeterli.

Link: General Mobile E-Tab 4 Root Rehberi | Technopat Sosyal

Ya rootlamanin nasil yapildigini verilerin gitmediğini biliyorum bazı arkadaşlar format atin diyolar forumda okumustum format atınca herşey siliniyor o yüzden titanium backupu denesem olurmu diyo soruyorum.

Ben biraz dediğin program üzerinde araştırma yaptım tabletin root lu olması gerekiyormuş yani yedeğini alırsın diye umuyorum ama o programın yapacağı şeyde benm sana yazdığımla aynı ama sn bilirsin

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı