MEB.gov.tr sitesi çöktü

@T21 bilemiyorum da yıllarca olan bir sorun kısacası. Tek diyeceğim sonuçlar açıklandığında site fark etmeden ikisi de çöküyor
@Yeniçocuk evet. Geçen sene sınava giriş belgesi çıkartmaya çalışan öğrenciler yavaşlık ya da giriş sorunu ile karşı karşıya kalmıştı.

@T21 bilemiyorum da yıllarca olan bir sorun kısacası. Tek diyeceğim sonuçlar açıklandığında site fark etmeden ikisi de çöküyor
Her sene yaşanıyor bu durum, önüne geçemediler hâlâ.
YKS sonucu açıklandığında uygulamadan giriş yapmayı deneyeceğim, umarım ÖSYM uygulamasında da çökme durumu yaşanmaz.

Olması gereken yılda 1 gün çöküyor diye devlet yaptırım yapmak zorunda değil tamam çökmesini kimse istemez de ama yağacak bir şey yok 2 saat sonra girsen sanki değişsen bir şey olacağı da yok o yüzden olağan şeyler bunlar yapacak bir şey yok takmayın kafaya bunları.

O özel bir şirket bu ise kocamaaaaaaaaaaaaaan devlet sitesi değil mi dostum Twitter'in bütçesi ne kadar? Devletin bütçesi ne kadar.

Bütçe belirlemiyor. Küresel şirketler devletüstü sistemleri barındırır. Devlete ait olması o siteyi iyi yapmaz. Özel sektör devlet kurumlarından her daim üstündür. Yani bu acziyet değil normal bir şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…