MEB İnternet Engelini Kaldırma

Bunu biz okulda hotspot ile aşmıştık fakat sadece korsan kullandığımızda açıyorduk. Deneme sürümü ve ya key yazdığımızda internet bağlattınız yok diyordu.

Ultrasurf kullanıyordum zamanında. Çok rahatlıkla giriyordu her yere, hocalar giriyordu nasıl giriyorsun Facebook'a? diyorlardı. Sınıftakiler de bize de giriş yapmayı öğretsene demişlerdi. Her birinden 3'er TL toplamıştım 30 kişilik sınıftan.
Düzenleme: Pardon Android için yol arıyormuşsunuz siz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben okuldaki WİFİ yi zaten engelini özel bir program ile kırdık ama yurttaki özel bir sistem ile engellenmiş yani ne yapacağımızı bilemedik.

Hocam ben okuldaki WİFİ yi zaten engelini özel bir program ile kırdık ama yurttaki özel bir sistem ile engellenmiş yani ne yapacağımızı bilemedik.
SSTP VPN bakacaksınız. 443 portundan iletişim sağladığı için asla engellenemez.
Yalnız bu tip VPNler genelde paralı olur fakat internete free SSTP VPN yazarsanız ilk linkteki çalışıyor. Sitelerinde "How To" bölümü de var. Umarım yardımcı olmuştur.

Arkadaşlar, okuldakiler ile haftalarca yapılan beyin fırnıtası ile sorunu çözdük görebileceğiniz en çok engelin bulunduğu sistemi VPN FReedome ile engelini kaldırdık herkese duyrulur bu program ile okulun ve yurt gibi devlet dairelerindeki tüm engeli kaldırabilirsiniz kesin çözümdür. Konu kilitlenebilir.

Arkadaşlar, okuldakiler ile haftalarca yapılan beyin fırnıtası ile sorunu çözdük görebileceğiniz en çok engelin bulunduğu sistemi VPN FReedome ile engelini kaldırdık herkese duyrulur bu program ile okulun ve yurt gibi devlet dairelerindeki tüm engeli kaldırabilirsiniz kesin çözümdür. Konu kilitlenebilir.
Teşekkürler. Elime bir Android telefon geçtiği zaman denerim.

Kullanıcı adı: x7130849
Şifre: PD6PHJYZ7F
Advanced’a girin TCP seçip portu 443 yapın. Save’deyin
Daha sonra görev çubuğundaki simgeye tıklayın ülke seçip bağlanın.

Şu Apkyı indirip Download Access apk
Bilgisayar için ise bunu indirin : Download AccessPC exe

Okuldaki 'F@tih' ağına girmek istersen mahmut.sz35@gmail.com adresine mesaj at özelden yardımcı olayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı